Citiraj:
Autor Mad_Duke
Pa ono  Jedan monitor 21:9 je skoro kao 2 4:3. Ne znam u čemu je problem sa idejom takvih monitora? Još kad bi bili sa 1200 vertikale to bi bilo to. Meni bi recimo idealno bilo 3840x1200 za rad. Fino bez bezela.
Anyway, da si jednostavon uzmeš 1920x1200 U2412M ? Imaš veću horizontalnu rezoluciju. Ne znam zašto je to loše?
|
Je i ja sanjam 3840x1200, ali x1600 bi bilo jos bolje.
Rado bi ja taj U2412M, ali mislim da sef firme nece bit odusevljen kad vidi cijenu... velim, takve koriste dizajneri zbog ocitih razloga, meni realno nije potreban, osim sto je nazalost jedini sa 1200 vertikalne reze.

Mogo bi uletit sa idejom pa APP
Citiraj:
Autor antrax
mda.. u tom slucaju ako idu za pratnju velikom momku bi definitivno bilo zgodno 20ke negdje iscupat. Pred neko vrijeme sam nabasao kod neke od onih trgovina rabljenih racunala na 190*fp i 200*fp monitore, nebi bilo zgora te trgovine pregledat. Ja cu sutra isto bacit oko ako ulovim vremena.
|
mozda nisam jasno naveo, ali doma imam Dell 30" + Dell 22" (vidi moj komp), na poslu 204B SyncMaster x2. I sad jedan rikava, a imam filing da ce i drugi uskoro, pa mi se ne prelazi na 1080 vertikalne