View Single Post
Staro 10.04.2013., 22:33   #157
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ma uvijek je jedan vozac vise favoriziran od drugoga. kada nije, onda se dogada hamilton-alonso super situacija .

mislim, ako se nije skuzilo, ja se slazem sa Brkom. jer kao sto je logicno, daj RB (pogotovo prije par sezona) pojma nemam, Kobayasiju - bio bi najvjerovatnije prvi. jer je toliko bio bolji bolid od svih ostalih, to je to!

jos jednom, Vettel nije los. Vettel nije niti osrednji vozac, on je na ljestvici od 1 do 10 negdje na 8. a od 8 do 10 su, sto je brko i rekao - Alonso, Kimi i Hamilton (trenutno).

ali da se preformulira cijela ova trakavica, da li je Vrigin (tj, njegovi vozaci, prvenstveno Button) ikada poslije onako pobjedivao? a nakon osvajanja nije sjeo u tamo neki toro rosso ili hrt i slicnu kompaniju, sjeo je u mclaren. i ostvario par pobjeda, ali daleko od onoga sto se ocekivalo od proslogodisnjeg prvaka.

ili ako cemo jos razvesti, da li bi Vettel ovako prije i danas pobjedivao da je bio u Ferrariju npr (koji je tek prosle sezone se pokazao da moze, ove pogotovo)? mislim, sva mjerenja kroz zavoje su pokazivala gdje RB dobiva utrku, ali - RB! ne Vettel, ne Webber - RB. aerodinamika koju su jos prije par godina doveli prakticki do savrsenstva. pa nemaju RB-ovi vozaci najveca muda pa kroz svaki zavoj idu nesto brze od konkurencije......... u tome je stvar. da ne kazem da na ravnici valjda nisu nikada imali najveci top speed, hm, kad imamo aerodinamiku gdje lomimo sve druge .

jos jednom, nije Vettel uopce los vozac. jos je nekako balav i valjda ce mi uvijek takav ostati, ali to je nevazno. ono sto bi bilo najbolje (ali je nemoguce) je istodobno vidjeti npr dva vozaca u istom bolidu, pa bi se moglo odvagnuti koji je bolji.

ali, meni se vise neda razglabati tko je bolji i tko kaci. ova nedjelja napokon utrka, previse tri tjedna cekanja .

Burko je offline   Reply With Quote