Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 10.04.2013., 17:01   #5841
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Kad je cijeli sistem igre podredjen na AH, moras grindat 15x vise i nadat se dropu, ikakvome da bude upgrade. I onda padaju nebuloze koje nisu vrijedne spomena.

Ne smeta mi AH, trgovinu smo imali i u D2, smeta mi idiotizam sta su unistili AH sa craftanjem. Prije si farmao amu/ring/gloves/braces i imao si sigurno trziste, barem si nekako profitirao. Sad samo farmas prstenje a i to jedva ide. Sad il ekipa nekako dupea lovu il gemove il nesto, al cjene ne padaju a nista se ne prodaje. Sta je samo po sebi nelogicno.
Po zakonu ponude i potraznje, ako se ne prodaje snizis cijenu, pa nije ovo njuskalo gdje 2500k kosta vise nego novi ekvivalent.

Znaci drop smece, upgradea nema, lovu nemozes zaradit osim ako bas imas srece ili kreditnu pa RMAH za gold i eto itema. Gledao sam ovaj monster density na PTRu, nije lose al sam ocekivao vise. I jos da fora bude bolja, nerfali su exp sa paukova u act3 za 75% da te natjeraju da farmas negdje drugo. Kao da nisam u stanju izbacit areat crater 2 iz rute...

Paragon je besmislen, ni ja neznam zasto sam gurao do 79, svaki level je 3% na MF i GF, a iskreno se nit najmanje ne osjeti na kvaliteti dropova itema. A inferno su toliko nerfali da je sad cista sjena onoga sta je nekad bio, od super hard endgame levela na nerf jer je ekipi pretesko...ma daj.

BladeRy je offline   Reply With Quote