Citiraj:
Autor coconut
Ako je greška 'izgoreni vod' i ako je nastalo tijekom korištenja, tu se nema šta razmišljati - reklamacija treba biti pozitivno riješena. Poanta i je ta da se stvari kvare dok rade. Nije mogao izgoriti u transportu.
|
Bio na inspektoratu prijavit slučaj.
Čovjek mi rekao doslovno istu stvar - nije mu bilo jasno zbog čega je sami proizvođač odbio ispoštovati jamstvo ako se kvar desio toko rada.
Citiraj:
Autor Alfa_R
Damn.. Pozovi se na to da je oštečenje vidljivo te je nastalo nakon preuzimanja u transportu ili prilikom popravka jer je prošlo njihov pregled prilikom predavanja stvari.
|
Ako se uspije dokazati da sam zaista predao ploču s oštzečenjem onda je stvar u definiranosti samog jamstva. Kod fizičkih oštečenja tipa razbijeno , ogrebano itd su stvari jasne ...
Kod fizičkog oštečenja proizvoda usljed samog rada je potrebno razlučiti jeli kriva nestručna ugradnja i korištenje ili sami proizvod.
Nemam pojma kako to misle napraviti i koji če stručnjak to odlučiti ali tako mi je rekao čovjek...
Javim što ispadne od svega.
Nadam se da če to biti riješeno prije nego istekne onih 60 dana kad trgovina ne odgovara više za ploču tako da mogu predignuti istu ako bude negativna riješđenje....