View Single Post
Staro 10.04.2013., 14:11   #2137
Nybelung
Guest

Citiraj:
Autor suedamA obmaR Pregled postova
Neznam jel to pametno ali ja skoro na svaki tenk prvo stavljam BIA zbog aiming timea, a i ostalih pogodnosti, jer svaki tenk koji vozim ima enhanced gun laying drive i to mi je najbitnija stavka, Hellcat s BIA i EGLD je prava zvijerka, ekstremno brzo nisani.
Snapshot, Smooth Ride, EGLD, V.Stab, Ventilacija, pa čak i Armorer, daju veći doprinos preciznosti nego BiA.
Ja ni EGLD nigdje, osim na arti ne koristim, i možda na 105mm HE topu kod Sherminatora. V.Stab je bolji. Točka. A na Hellcatu nosim Rammer, Binos, Mreža.

Citiraj:
Autor suedamA obmaR Pregled postova
Šetat posadu nije neki bad, gubi se samo 10 posto expa, to nadoknadim u 2 dana, ali zato imam posadu s perkovima, i na taj nacin isprobam vise tenkova.
Ma kako da ne.
Treba 40.000 expa od 90% do 100%. Napravi to nepotrebno dva-tri puta i izgubio si bezveze 80.000-120.000 expa. Puno je to, previše.
Dropanje skilleva je još gore. Posada sa 3 skilla je "teška" oko 1.500.000 expa. Jedno dropanje i nestade 150.000.

Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Ma nisu normalni s artyem,pa ja s S51 tier 6 one shootam masu tenkova,redom lowe,is3,patton m46 i najslađe batmana...i to bez blow out

Šta će desetke one shootat? cijeli tim?

Samo da mi ne oslabe S51...
Ma neće. Rekli su da će 10-ke bit jednako jake ko trenutne 8-ice. A možda čak i slabije. Od tiera 2-9 će se radit kompletan rebalans.
  Reply With Quote