Jebeno. Overnerfali su Akali. To mi je jedan od main championa i s njom imam odigranih over 9000 gameova. Kako su jeb... jadni. Ljudi pretjeruju sa tim svojim vajnanjem da je ona toliko OP. Vecina tih koji placu niti ne znaju igrat Akali, niti ne znaju kako ona funkcionira, niti ne znaju kako funkcioniraju assassini. U to sam se i sam uvjerio; tko god je vajnao kako je OP, pitao sam doticnu osobu da li uopce zna sto koji njezin spell radi, kakav joj je passive i iz cega joj proizlazi takav DMG i nitko, ali bas nitko mi nije znao dati konstruktivan odgovor. Samo svi vajanaju.
Njezin najproblematicniji spell je bio Twilight Shroud, kojeg su nerfali i sada je ok. Ali tog ljudi koji ne znaju igrat Akali nisu bili svjesni, njima je OP njezin ulti ili Mark of the Assassin. Dalje, trebali su joj sada samo vratiti stari Passive da mora imat tocno slozene rune i masteriese da su joj aktivna oba efekta. Njezin Q (Mark of the Assassin) su trebali ostaviti takav kakav je ili ga nerfat za manju kolicinu, a ne ovo. Ljudi idu na nju kada ih ona marka sa Q i onda se cude kako ih je ubila u 2 sekunde na levelu 6, pa wtf man!!!?? Koliko glup moras biti da to napravis?! Crescent Slash joj je bio u redu i to nisu trebali nista dirati, niti buffat niti nerfat. Ulti, povecat refresh na cca 5 sekundi i to je to, a ne ovo. Katastrofa. Slusaju ljude koji su tek poceli igrat igru, ili one koji u zivotu nisu odigrali Akali ili nisu odigrali vise od 10 gejmova s njom. GJ Riot -.-