Baš mi je žao kada čitam ova iskustva s Protisom. Do sada (posljednje 4 godine) sam kod njih kupio matičnu i nekoliko sitnica i jedina zamjerka je bila što su se rijetko kada javljali na telefon, ali to je bilo davno i posljednjih godinu i pol se redovito javljaju kada ih zovem.
Nego, nedavno sam imao po prvi put reklamaciju kod Protisa u vezi 16GB sticka, pa me zanimalo kako će se to riješiti. Stick nije radio već prilikom prvog korištenja, no sigurno je tvornička greška jer je ambalaža bila u potpunosti neoštećena, odnosno kao da sam pokupio usb direktno u tvornici.
Ne da mi se pisati što sam sve isprobavao, ali ukratko, došao sam u Protis i oni ga odmah isprobali, vidjeli da ne radi i ponudili da uzmem neki drugi u zamjenu. Kako sam htio baš taj koji sam kupio (jer jedini u tom cjenovnom rangu ima meni prihvatljive brzine čitanja/pisanja) prihvatio sam naručivanje novog i sljedeći dan ujutro me čekao. Čak sam očekivao da će ga slati na servis i da ću čekati novi mjesec dana, ali ovo me ugodno iznenadilo, tako da je s moje strane sve 5. Jedina cijena je gubitak vremena na reklamaciju pa ponovno odlazak po novi stick, ali to je nešto što se ne može izbjeći. S kupnjama na daljinu i reklamacijam iz domaćih trgovina nemam iskustva, tako da ne mogu komentirati.