Tema: Starcraft 2
View Single Post
Staro 09.04.2013., 23:10   #825
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Nisam rekao da SC para ne vrijedi, ekipi koja uziva u MP je ovo bogom dana igra. SC1 i BW su prezivili desetljece u multiju, presli u pravi sport, koreja je luda za starcraftom, zamisli da se skupi 100k ljudi da gleda finale 2 balavca od 14 i 16g kako igraju za par tisuca $ nagrade.
Izbalansirali su SC/BW do maximuma. I pokazuje se koliko se paznje posvetilo balansu u Sc2.

Sta se tice price, ja sam inace posebna sorta cjepidlake. Kad izadje ovako nesto dugo ocekivano, ja odigram sve djelove da se sjetim price, a kad odem u krevet citam knjige kao dopunu radnji Jeb ga, cijenim njihov trud i volim SC universe.
Zato me zivcira sta su napravili Sarah sa OOC (out of character) ponasanjem samo da izgrade pricu jer su izgleda bili bez ideja.

Odigraj sad SC1/BW/Wol/Hots pa reci da nisu previse eskalirali radnju i pomalo pogrijesili sa karakterizacijom lika.

Na drugu stranu, imas keyeve za 200ak kn, a imas i WOL box za 250 i HotS za 299 (zasad), kad vec placam draze mi je kupit kutiju i dat par kn vise, jer onda imam osjecaj da sam nesto opipljivo kupio. A ne platio 20% manje za digitalni key, to mi je ko da igram piratsku kopiju.

BladeRy je offline   Reply With Quote