Tema: E Cigarete
View Single Post
Staro 09.04.2013., 19:47   #191
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Iskreno, nisam toliko iskusan da bih mogao reci sta je od toga bolje. Lavu i zmax ili pak vmax sam koristio, prijatelj ima. No nedovoljno dugo da bih komentirao dal su bolje ili nisu.

Ali po raznim recenzijama i postovima na forumima ekipa tvrdi da je to sve jedno te isto. Razlike su samo u softwareu i dostupnim dodacima. Zato sam i odabrao evic.

Imam 18650 bateriju koja traje stvarno jako dugo. Imam 4 18350 baterije koje koristim ako idem negdje na kavicu itd. Samim time skratim velicinu evica za vise no duplo.

Evic ima uvjerljivo najbolji i najlaksi software za koristiti. Brzo i jednostavno dodjes do svih mogucih i nemogucih funkcija. Ostale baterije ne mogu se bas pohvaliti sa tim. A i sami proizvodjac evica je na jako dobrom glasu, pa znam da ta baterija nece umrit uskoro, dapace, svakim danom sve vise i vise gluparija imas nabavit za istu.

Od tih gluparija neke su cak i korisne. Eto da se odmah dotaknem manjih tuba u koje idu 18350 baterije.

Ako vec neces ici na provaria, onda idi na evic. Razloge sam vec napisao.
Mada ekipa i meni govori da sam se zeznuo sto idem na evic, vec da treba odmah ici na provaria. Probao sam i provaria, vjerujem da je odlicna baterija, tocnije najbolja. No da je li 3x bolja? Sumnjam.

Zato i nisam odmah iskrcao lovu za nju. Radije cu kaju kupit
Mileni je offline   Reply With Quote