Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica
|
Čekaj, ne da mi se čitati taj tvoj bezvezni spam, ali preletom preko tih članaka, kakve to ima veze sa činjenicom da je mobitel u offline modu, za tih par sati potrošio 25% baterije? Fail os-a. Ni prvi ni zadnji. Normalno da sam to istaknuo, kad je fail. A da si PROČITAO članak, vidio bi što je čovjek lijepo napisao u vezi toga, citiram - "Međutim, neke funkcije uređaja poput kamere i NFC-a su značajno više crpile bateriju, ali i žive pločice određenih aplikacija koje očito još nisu potpuno stabilne. Microsoft je najavio kako će u budućim nadogradnjama racionalizirati potrošnju baterije od strane softvera pa je za očekivati kako će se vrijeme trajanja baterije još produljiti.". Eto, pametnom dosta. A ti trollaj ko da imaš 13 godina i dalje.
@ivan - krivo je rekao, jer to nije "iznimno kratak ciklus punjenja"

To što tebe sony ne zanima, nema nikakve veze s činjenicom da 2h za punjenje baterije nije ništa posebno.
Nisam rekao da je neozbiljan, ne znam čemu uopće takvo pisanje, dapače, pohvalio sam ga, jer mi djeluje sasvim objektivno i ok, samo s tih par sitnica u navođenju, ali ništa značajno. Da su bar svi članci o mobitelima ovakvi, lakše bi se bilo odlučit, a ne da se mora izvalit pol plaće ili plaću za mob, pa sam otkrivati mane....