View Single Post
Staro 09.04.2013., 15:56   #1015
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
zanimljivo je vidjeti šta si točno istaknija , naš realni forumašu.
GSMArena

Battery fix, meni radilo i na lumiji 620

Pa ima i tu nešto

Jopis legenda, ožiljcima izbrazdan radi 8S.
Čekaj, ne da mi se čitati taj tvoj bezvezni spam, ali preletom preko tih članaka, kakve to ima veze sa činjenicom da je mobitel u offline modu, za tih par sati potrošio 25% baterije? Fail os-a. Ni prvi ni zadnji. Normalno da sam to istaknuo, kad je fail. A da si PROČITAO članak, vidio bi što je čovjek lijepo napisao u vezi toga, citiram - "Međutim, neke funkcije uređaja poput kamere i NFC-a su značajno više crpile bateriju, ali i žive pločice određenih aplikacija koje očito još nisu potpuno stabilne. Microsoft je najavio kako će u budućim nadogradnjama racionalizirati potrošnju baterije od strane softvera pa je za očekivati kako će se vrijeme trajanja baterije još produljiti.". Eto, pametnom dosta. A ti trollaj ko da imaš 13 godina i dalje.

@ivan - krivo je rekao, jer to nije "iznimno kratak ciklus punjenja"
To što tebe sony ne zanima, nema nikakve veze s činjenicom da 2h za punjenje baterije nije ništa posebno.
Nisam rekao da je neozbiljan, ne znam čemu uopće takvo pisanje, dapače, pohvalio sam ga, jer mi djeluje sasvim objektivno i ok, samo s tih par sitnica u navođenju, ali ništa značajno. Da su bar svi članci o mobitelima ovakvi, lakše bi se bilo odlučit, a ne da se mora izvalit pol plaće ili plaću za mob, pa sam otkrivati mane....