View Single Post
Staro 09.04.2013., 15:33   #1011
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Pa malo neinformiranosti autora članka - "Dobra stvar kod Lumia uređaja, pa tako i kod Lumije 920 je iznimno kratak ciklus punjenja, što će omogućiti punjenje baterije od 0 do 100 % kapaciteta korištenje standardnog punjača u svega dva sata." - hint - očito isti nije upućen u sony xperia u/p/s modele i njihove punjače i brzo punjenje mobitela...
Ništa nije krivo rekao i ne mora značiti da je neinformiran Nigdje ne radi usporedbu kad je u punjenju riječ.
Radi recenziju Lumie i ističe da se puni u roku od 2h što je korisna informacija za nekog koga zanima 920, a i Lumia serija općenito.
Da vidim u tekstu "...ali Sony je to imao prije i puni svoje uređaje još brže" ne bih članak i autora smatrao objektivnim. Ovako mi djeluje ozbiljno.

Eto, ja to nisam nigdje pročitao prije kupnje 820, tako da sam se začudio kako se napunila do kraja u roku odmah (Sony me onda nije ni najmanje zanimao, niti bi mi puno značila činjenica da se i Sony brzo puni).

Usput da pitam, ima li itko iskustva s tim bežičnim punjenjem?
Maska nije skupa, ali punjači jesu, i koliko vidim, već su kinezi počeli sa svojim kopijama za male novce. Nekako sam skeptičan prema tom načinu punjenja i dugotrajnosti baterije, iako bi bilo lijepo riješiti se kablova i ugraditi jednog u stol

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline