View Single Post
Staro 09.04.2013., 07:32   #83
ZOX
Premium
Moj komp

ZOX's Avatar

Datum registracije: May 2007
Da opišem svoje iskustvo sa Fiskal1 kompletom (tablet, pronter, sw):
kratko - jučer ga vratio u Narodne Novine.

To je jedan od najgorih proizvoda koje sam ikad kupio.
Nisam očekival čuda od tableta (znal sam da je kinesko smeće vrijedno 30 baksa), ali ovo kaj se dobije je čista katastrofa.
Rezolucija ekrana je valjda 800x480 (na 10").
Tipkovnica kad se pojavi zauzima veći dio ekrana.
Ako slučajno zarotirate tablet, sav unos se briše.
Kao dodatni bonus, ostanu tragovi starog ekrana i neki elementi odlete izvan nove orijentacije.

Normalno, korisnik nema administratorske privilegije i nema prčkanja po tabletu. Prilično iritantno jer ni tržnica nije instalirana.
Browser koji dolazi sa sistemom redovito se ruši kod preuzimanja certifikata dok Opera na mom mobu radi, al nema tržnice pa se ti fućkaj.

A kaj sam sve doživel u Narodnim novinama ...
Normalno, voditeljica i trgovac graknuli na mene da kak je drugima dobar.
Nevjerojatno.
Onda su me optuživali da kaj kad kupujem na brzinu (mjesec dana se raspitivam i tražim odgovarajuću blagajnu) i da se ne znam koristiti blagajnom (izdal sam nekoliko računa).
U nijednom trenutku mi nije dana mogućnost da uopće velim kaj ne valja s tima sranjem nego mi se prijete kak oni nemaju ništ s tim i da mogu eventualno dobiti zamjenu robe (što mi ne odgovara jer smo prošli mjesec ostavili 3+k kn tamo na potrošni materijal).

Normalno, rečeno mi je da povrata love nema (kupio sam u petak, vratio u ponedjeljak) jer da nisam kupio na neviđeno, tj. sve piše na A4 lokalno štampanom opisu. To kaj nisam mogel isprobati kak radi prije nego je stigla kući je nebitno.

Vrlo neugodno iskustvo.

Zadnje od mene u NN i preporučam izbjegavati Fiskal1.
To je poluproizvod koji ne bi smio koštati više od 700 - 800 kn.
ZOX je offline   Reply With Quote