View Single Post
Staro 09.04.2013., 00:01   #1377
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Ovo je isti post kao i na forum.hr:

Znači, danas sam ušao u Gold. Odigrao sam prokletih 7 kvalifikacija i nagledao se svega, ali najgori lik kojeg sam vidio jest koji je rekao "I'LL FEED SO YOU DON'T GET GOLD". I stvarno je bio nafidao, izgubio sam tada mislim 4ti ili 5ti put kvalifikacije.

Mainam lux - 80 odigranih gejmova s njom, KDA 7.1 (bio je i 7.7-8.0, ali kada krenete gubiti..prestanite igrati ranked) i 8,1 / 2,6 / 10,1 s prosječnim 179,7 CS po meču. S time da sam znao nekada i lux support odigrati.

Proveo sam stvarno dosta vremena igrajući ranked i soloQ i duoQ. A ne znam da li je to zbog prokletog MMR-a, ali igrao sam i oko 15x na midu vs Platinum 5. Dok sam bio u Silver 1. Gold 2-3-4-5 je bilo normala vidjeti kada igraš kao Silver 1. Bilo je nekih epic gejmova, bilo je nekih gejmova nakon kojih sam htio maknuti ovu igru. Najdraži gejm mi je bio koji je trajao nekih 55 minuta, uništili su nam sve inhibotore i nexus nam je bio na 500 hp, ali smo preokrenuli 2 ili 3 tf i pobijedili. Za to sam dobio čak 4 LP ako se ne varam, ili 6. Najkraći gejm je trajao 14min kada smo winali.

Anyway, evo slike napokon: http://i.imgur.com/hWsRhT4.jpg

Timske rankede sam rijetko igrao, sada je vrijeme da podignemo i to.

fora spika: Ušao sam u gejm, nisam niti krenuo dobivam od lika poruku: I REALLY HOPE TO YOU'LL WIN THIS TIME, WIN IT!

Nekih 5 ljudi sam podigao iz Silver 1 u Gold V dok sam ja uvijek imao problema u kvalifikacijama.
X-Plosiv je offline   Reply With Quote