View Single Post
Staro 08.04.2013., 20:15   #2226
Neo-ST
Premium
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
@jopis

Znači ako mi se mob sviđa onda sam fanboy, iako nikad nisam imao HTC-a, a za slijedeći mob su mi u uskom izboru bili Xperia Z (koja je otpala zbog ispodprosječnog ekrana, pa mogu i ja reć da je to fail za flagship model), SGS4 kojeg ne želim jer sam imao 2 Galaxyja dosad i dosta mi je plastike i lošeg softvera (micro stuttering kojeg i SGS4 ima unatoč svim jezgrama i gigahercima), te naposljetku HTC One koji mi se svidio po svemu osim po kameri, a preko čega sam odlučio preći, te shvaćam sve ostale mane koje ima.

Isto tako ja mogu reći da si ti fanboy Xperie Z pošto konstantno umanjuješ činjenicu da ima ispodprosječan ekran, pa pokrenuti nepotrebno flejmanje ali to ne želim, zato ne razumim baš tvoju definiciju fanboya i čemu ovakav ofenzivan stav zbog nekog reviewa koji se tebi ne sviđa, o mobitelu koji ti se ne sviđa.

"Priče" o softverskom poboljšanju nisu izmišljene niti za malu djecu, da pratiš od početka znao bi da je prva verzija softvera krivo obrađivala sliku te dodavala previše procesuiranja u vidu sharpnessa, noisea, itd., a koje je drastično ispravljeno s novom verzijom. Negdje čak ima poseban review na tu temu sa usporednim slikama prije i poslije patcha, mislim GSMArena.
Vjerovatno ista sudbina čeka i Xperiu Z, jer slike koje trenutno radi su loše, i govori se da će to ispraviti u slijedećem patchu, ili je i to priča za malu djecu?

Šta se objektivnosti tiče, ne znam u kojem postotku je autor bio objektivan, a koliko subjektivan. Da li je bio pod utjecajem - vjerovatno. Činjenica je da ima dosta informacija i podataka u tom reviewu kojih nema u nekom drugom, a na kraju krajeva nebitno je kakav je uređaj objektivno nego sviđa li se tebi osobno, sa svim svojim manama. Pošto ja dajem novce za njega, mogu biti objektivan pa reći da mi je subjektivno odličan, a pročitao sam i loše i dobre reviewe o njemu, koji su u kontradikciji jedni s drugima, tako da se zapravo opet vraćamo na ono da je tvoje mišljenje na kraju najbitnije, ne tuđe. Tvoje već znamo, ali slijedeći put barem prouči značenje riječi fanboy prije nego nekog napadneš:

Citiraj:
2. fanboy

1. A person who is completely loyal to a game or company regardless of if they suck or not.
2. A pathetic insult often used by fanboys themselves to try and put down people who don't like whatever it is they like.

3. Fanboy

Someone far beyond a simple fan.
No, not the type of fan which keeps people cool.

An arrogant person who goes into an outburst every time something he likes is questioned. Fanboys usually accuse others of being fanboys. Usually use 1337 and swarm MMORPGs.
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=fanboy

Dolje se također navodi da je fanboy netko tko slijepo govori za nešto da je najbolje unatoč manama, ja ne govorim, znam dobro koje su mane uređaju i čak smo pričali o njima na TS-u, zato chill out

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Pa meni veća korist u praksi od dobrog zvučnika naspram nešto malo bolje kamere. Da li su mogli bolju (pogotovo s obzirom na gabarite moba) jesu, ali ostatak moba je dobar! Par sitnica više, manje ali to je to. Najveća zamjerka mi je kaj nema SD kartulju.
Mene također zanima zvučnik, svi govore da je odličan. Imao sam se priliku igrat sa One-om u VIP centru ali sam zaboravio testirat zvučnik
SD kartica mi, pored 32 ili 64gb interne memorije zaista ne treba, ali ok, nemaju svi iste potrebe

Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 08.04.2013. u 20:22.
Neo-ST je offline