Citiraj:
Autor Šole
Hahahah i svi se gr...
Kao da ti nedostaje nastavak rečenice, a da si pročitao review možda bi i shvatio zašto je to napisao. Treba i pročitat tekst da bi donosio zaključke. Možda tvoj post pak smrdi na trollanje.
Edit: Probao si uređaj?
|
Da, jesam. I?
Sve 5, i sam volim sense i sve njegove blagodati (osim naravno žderanja ram-a, što je već sasvim normalna stvar...), mob ko mob je izgledom ni tam ni vam, nije mi tako extra lijep kao vama dvojici fanboyeva, no to je stvar ukusa, ne mora nam se sviđati isto, jel tako.
Ali očito je da ti i neo ne shvaćate da je j....no nedopustivo u 2013.-oj godini staviti takav fail od kamere na FLAGSHIP model

Pa kameru te razine kvalitete danjskih fotografija sam imao prije 5 godina na pojedinim mobitelima

Meni je to fail u današnje vrijeme i TOČKA. Ove bajke i priče o softverskom poboljšanju, pa to su spike za malu djecu... Dakle, ako lik napiše onakav proljev od toliko preočitog hvalospjeva a ne realnog i objektivnog review-a, normalno da ću reagirati kako sam reagirao, sviđalo se to tebi kao fanboyu tog one-a ili ne, ali to su činjenice, samo ne treba biti slijep kraj zdravih očiju. Pokušaj biti neutralan deset minuta pa pročitati taj review s takvog stajališta, pa mi onda reci što misliš o načinu pisanja dotičnog. Pa da ga je on sam pravio ne bi ga toliko digao u nebo, a na kraju krajeva, i napisao je negdje u reviewu koliko pamtim da je žešći fan htc one-a i da jedva čeka da si ga kupi, i onda ti od takvog očekuješ realno i objektivno pisanje?

Don't make me laugh....
A drugo, imam mobitel sa aluminijskim unibody kućištem već skoro godinu dana, pa mi ne treba neki tamo novinar pisati balade o istom, dobro znam i sam koliko mana isto ima, a mogu mislit kako će taj crni izgledat nakon perioda korištenja...
Moj post nit je trollanje nit šta slično, ja sam samo realan i dajem svoje mišljenje o istom, kom pasalo, kom ne, tak mi svejedno, nit ja kome dajem novce da ga kupi nit meni ko daje, ko voli nek izvoli....