Citiraj:
Autor 1v@n
Jesam ja jedini kojem su prva dva nastavka bila bolja?
Cjelokupna priča i okruženje su mi bili bolji. Big daddy s klinkama i izbor koji utječe na završetak, pa onda raznovrsnije moći i šaltanje samo na predviđenim mjestima.
Nekako mi je Infinite manje razrađen na tim stvarima i nekako dosadi brzo. Kao da su samo ubacili par novih stvari, ali nisu odlučili to uklopiti kako treba.
Gear nema svrhu ni prednosti, protivnicima se više ne mogu prišuljati jer već znaju kad dolazim, pa odmah ni zamke nemaju svrhu.
Fale mi oni kolci sa strujom kojima sam radio zamke u prva dva dijela. Nekako mi sve skupa to nije to.
|
Citirat cu legu poviše. Nisi
Kad sam ugleda Bioshock 1 u Interšparu u košari di su igre od 9 do 99 kn i uz to još u željeznoj kutiji mojoj sreči kraja nije bilo (a vec sam imao igru) tako da ovaj novi nije loš, ali mi je nekao previše fensi-šmensi metroseksualan hipser popularan + nisam siguran sta da osjecam prema glavnom sporednom liku tj je li legalno imat kakve osjecaje ili je pre mlada

Mada u vremenu kada se odvija igra je bilo skroz ok i društveno prihvatljivo oženit maloljetno djevojče