Citiraj:
Autor JC Denton
............ Našao sam online neki tutorial kako napraviti osnovni stil i to kužim i to nekako ide, međutim meni treba malo više od tog najjednostavnijeg stila i ne znam kako to napraviti.
|
Teško je ovako reći napamet jer bez primjera je teško shvatiti tvoje želje. Ako radiš u
Wordu 2003 tada stilove koristiš prilikom svakog pisanja nekog naslova ili paragrafa. Isto je i u
Wordu 2007 uz drugačiji pristup stilovima.
Ništa nećeš postići ako nekom tekstu ne odrediš stil. Uz to možeš sam mijenjati već gotove stilove po želji. Kada jednom urediš neki stil samo ga primjenjuješ na određeni dio teksta. Isto tako možeš
dodati vlastiti stil iz galerije brzih stilova. Teško će netko moći čitati tvoje misli da bi kompletirao cijeli word dokument od 30 listova. No možda se i varam.
Citiraj:
Autor JC Denton
I malo sam knap s vremenom pa mi trenutno opcija "nauči u mjesec dana" nije opcija jer imam milijun drugih stvari koje trebam napraviti u isto to vrijeme 
Ustvari me zanima ima li tu neka dobra duša i dobrotvor koji ima iskustva s tim da mi to napravi?
|
Ako si knap sa vremenom postoje nezaposleni studenti ili već netko tzv. Freelancer ljudi koji za sitne novce to mogu odraditi i
nude svoje usluge