Dakle ekipa, je li netko radio s tom bibliografijom u Wordu?
Treba mi za pisanje članaka i radova na fakultetu gdje je popis referenciranih članaka i knjiga podugačak (više od 30 radova i knjiga). Raditi to ručno je "pain in the ass" i kad sam vidio ovu opciju u Word-u, poveselio sam se... to jest dok nisam shvatio da je editiranje postojećih stilova isto "pain in the ass"
Naime, stilovi su definirani u XML-u, a meni je iskreno ovo prvi susret s njim i podosta se teško snalazim s editiranjem postojećeg stila.
Našao sam online jedan stil koji je dosta sličan onome što trebam, ali trebao bih napraviti neke manje preinake u formatingu, ali da me ubiješ ne snalazim se u kodu nikako. Našao sam online neki tutorial kako napraviti osnovni stil i to kužim i to nekako ide, međutim meni treba malo više od tog najjednostavnijeg stila i ne znam kako to napraviti. I malo sam knap s vremenom pa mi trenutno opcija "nauči u mjesec dana" nije opcija jer imam milijun drugih stvari koje trebam napraviti u isto to vrijeme
Ustvari me zanima ima li tu neka dobra duša i dobrotvor koji ima iskustva s tim da mi to napravi?
Koliko sam skužio, i ne bi trebao biti neki veliki problem kad znaš što radiš (što ja ne znam

).