View Single Post
Staro 07.04.2013., 21:09   #31715
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
uf Čuky, šta je takva sila bila??

EDIT: osvetnik zoRRo:

Dado i ja smo danas zapalili točkovima do Vž kod jarana na kafu i na povratku kod semafora u Kominu (trepteći semafor) mi furamo iz smjera Vž prema zgb i idemo ravno (glavna cesta), a iz supr. smjera dolazi lepo astra i daje migavac za levo. Znači, čova lepo zakočio i čeka, ČEKAAAA...dolazi Dado (ja sam cca 50 iza njega) i Dado se približava u ravnini kola kad ono čova krene!!!!!!! ej, snajperista ravno na Dadu, drugar koči, biciklo se otima i nekako uspije zakočit, ja ulećem i pevam k'o Thompson: Alooo, alooo (to je ono kao kad se ne'ko dere na stadionu recimo) čova me pogleda, izgasira i skrene prije mene, ja još nešto mašem rukama kao onaj jaran na nosaču aviona za sletanje F16...skoro belaj.

Živi smo došli i ovaj put u komadu, posle sam konto kakav je to zoRRo: garant mu je ko mladom majka naredila da ide po vareniku u selo kod tete, cca 5 km a on se sredio za ašikovanje i zasjeo baš na taki crveni bajs (k'o dadin) i na povratku pao i prosuo mleko po sebi i uhelaćio obleku...mlada čekala i čekala, a on nije imo drugog odela i ode mlada...mislim, moguće je, što jes, jes

Živi bili pa se vozali! Achtung!

Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 07.04.2013. u 21:20.
Irvin je offline   Reply With Quote