View Single Post
Staro 07.04.2013., 19:51   #10
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
De makar kad već citiraš, pročitaj sve do kraja što sam napisao. Neznam kak ti je promakao dio rečenice u zagradama koje dolaze iza riječi flat. Stvar druga, napisah flat, jer eto mišljenja sam danas da promet nije problem toliki.

No eo, objasni mi potrebu o 10gb, izuzev nekih cloud shema, privatnog (drop)boxa i sličnih aplikacija. Govorimo naravno o jeftinjaku hostingu, ne nekom premium.

Recimo, ja to gledam s nekog realnijeg stajališta, i uzimam u obzir da su naši selleri praktički do juče za cca 100kn nudili 100mb na serveru, max dvije baze i neki prastari cpanel koji to zapravo nije bio.
Pa kad ti već citiraš moj odgovor onda najprije pročitaj prvi post (ne moj, nego od autora teme). To što tebi ne treba 10GB prostora, to nije moj problem. A isto tako nije tvoj problem zašto meni treba 10GB prostora. Isto tako nije moj problem zašto nekom treba više od 10GB prostora.

A to što domaći hosting provideri nude mizerni prostor na disku, to je već drugi par opanaka. Isto tako kunu se na 24/7 support i pouzdanost servera, a serveri im padaju od 15 upita prema bazi...(ne bi navodio ime hosting providera, ali imao sam konkretnih iskustava).

Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 07.04.2013. u 20:03.
sinisa1989 je offline   Reply With Quote