Citiraj:
Autor Pupo
De makar kad već citiraš, pročitaj sve do kraja što sam napisao. Neznam kak ti je promakao dio rečenice u zagradama koje dolaze iza riječi flat. Stvar druga, napisah flat, jer eto mišljenja sam danas da promet nije problem toliki.
No eo, objasni mi potrebu o 10gb, izuzev nekih cloud shema, privatnog (drop)boxa i sličnih aplikacija. Govorimo naravno o jeftinjaku hostingu, ne nekom premium.
Recimo, ja to gledam s nekog realnijeg stajališta, i uzimam u obzir da su naši selleri praktički do juče za cca 100kn nudili 100mb na serveru, max dvije baze i neki prastari cpanel koji to zapravo nije bio.
|
Pa kad ti već citiraš moj odgovor onda najprije pročitaj prvi post (ne moj, nego od autora teme). To što tebi ne treba 10GB prostora, to nije moj problem. A isto tako nije tvoj problem zašto meni treba 10GB prostora. Isto tako nije moj problem zašto nekom treba više od 10GB prostora.
A to što domaći hosting provideri nude mizerni prostor na disku, to je već drugi par opanaka. Isto tako kunu se na 24/7 support i pouzdanost servera, a serveri im padaju od 15 upita prema bazi...(ne bi navodio ime hosting providera, ali imao sam konkretnih iskustava).