Citiraj:
Autor Mirkopoter
A gle lik je last pick i ono zove mid jbt kao neda mu se igrat support, no shit sherlock, kome se da igrat support? Ako si zadnji ili predzadnji onda igraš ono što ostane, sigurno nije na nekon high elo-o, pa da last pick ide mid ili top zbog couter-anja.
I onda instalocka Kartusa kao neki nub poljak ili rus i što je najgore igra ga drugi put u životu. Takav igrač ti samo može uništit cijeli game i naživcirat te za cijeli dan.
|
Istina.
Ja u prosjeku od 20 gejmova odigram 15 gejmova MID...čisto uvijek zamolim ekipu (makar bio i last pick), dam lolking na svoje statse, i objasnim da nakon 69 gejmova s lux imam KDA 7.4 i 8/2/10 po prosjeku..onda mi daju mid, pa ako nepriajtelj uzem lux ili je banaju odem nešto drugo mid i gg
ali zna se potrefiti da mi ne daju da igram svoju poziciju, nego bilo što drugo...većinom support. nema problema, uzmem support i pičim, prije sam se digao prvi put na 1500 ELO igrajući samo Leonu..a sada evo uzeo jučer i Lulu da je naučim, jer mi je najdraži support u cijelom gejmu...