View Single Post
Staro 06.04.2013., 17:57   #772
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
jedan jako jako glup i na ~5 minuta zabrinjavajuci problem.

nesto mi je puknuo net preko wifija, vidim dolje da ima konekciju prema routeru, ali nema izlaz prema netu. ok, to se znalo i prije dogadati, samo upalim firefox pa valjda kada se ovaj proba spojiti na homepage, makne se ona oznaka zute boje da nema interneta, pojavi se fino trokut sa signalom (W7). ako to ne pomaze, ugasim/upalim router da povuce vezu, sljaka nakon toga.

kad puska, i to poveca. smrznuo se komp kad sam probao pokrenuti mozillu, tj reagira samo mis, ali komande ne jebu zivu silu. ctrl+alt+del ne reagira, nista, rucni restart. nije niti dignuo FF, dapace, nestao explorer kao takav, samo taskbar i start menu. divno........

digne se sistem, i dalje dolje pokazuje da nema izlaz na net. ok, rucno se diskonektam sa routera i idem upalim firefox, lijepo se pokrene i izbacuje naravno da ne moze naci stranicu. sasvim razumljivo.

spojim se dok je FF upaljen na router, i dalje stoji da nema izlaz na net, lupim F5 - smrzne se PC opet. i opet - restart.

uporan ja, vec lagano razmisljam jel ram, jel ssd, jel sistem, ako jest - koliko me sada ceka posla......... probam treci put sa FF-om, i dalje bez izlaza na net - ista prica.

ugasio router i pustio da ponovno povuce vezu, upalio komp opet, spojio se bez frke i ne pokazuje da nema izlaz na net, da je sve ok. upalim FF, sve radi...........

tako da nisam siguran, ali nesto do same mozille jest svakako. naravno, updateana na 20.0 verziju, na najnoviju sluzbenu. da mi pukne izlaz na net mi se i prije znalo dogadati, ali nikada mozilla nije radila ovakva sranja........

i da, meni osobno lose napravljen download gore uz home button. treba vremena da se navike covjek, ali iskreno - sto je nedostajalo starom sistemu? ovdje trebam kliknut 3-4 puta za nesto sto je lijepo stajalo u svom prozoru i sve je bilo jasno. rade kao nesto bolje, nesto novo i divlje, a zaprave (barem meni) je ono staro bilo bolje. ostatak nisam primjetio nesto vazno, neke promjene.........

Burko je offline   Reply With Quote