Citiraj:
Autor ToroRosso
ma ne znaju ni oni sami sta pricaju,.. zvat cu ja opet.. ziher ce mi se neki drugi agent javit pa cu im dosadivat svako malo.. bas sam danas nesto nabrijan
u pripremi si u smislu da si dobio neki pismeni zahtjev doma ili? .. jer ja nisam nis dobio samo mi je lik reko da je napravljen zahtjev(valjda od strane njih jer ja nisam nikakve zahtjeve podnosio) i da se prvo treba to rijesit pa tek onda mogu imat brzinu 10..
EDIT:
Odgovor s T-comove stranice:
''Prije promjene brzine potrebno je realizirati prelazak na IMS tehnologiju. Proslijedit ćemo požurnicu tehničarima kako bi se prelazak što prije odradilo.''
Super pa mi to nisu rekli prije nego sam aktivirao zahtjev za povecanjem brizne.
Sta mislite iz vlasitith iskustava.. isplati li se to cekati ili ne.. posto akcija traje 2 mjeseca, a ko zna za koliko ce mi tehnicari realizirati taj voip.. mozda je onda bolje da ponistim zahtjev jer slabo mi se to isplati ako oni to ne naprave u roku od mjesec dana..
|
bratic jucer popodne nazvao digli mu u 8 navecer, ja 2h kasnije jos nista. Niti on niti ja nemamo taj voip niti smo u kakvoj pripremi ni ista