06.04.2013., 15:56
|
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Autor Brc
Znaci isti dan (cetvrtak) sam ih nazval i ispricali su se zbog računa i garancije, rekli da ce poslati. Zovem u petak i pitam sta je s tim, tip tvrdi da je poslao to jutro postom.
Jucer nakon sto je proslo 7 dana sam slucajno bio u Zgu i svratim ja do njih. Tip mi tvrdi da je sigurno poslano ali da ne zna zasto nije doslo, ja inzistiram da mi na licu mjesta izda novi račun i ispuni jamstveni list. Na pola ispunjavanja jamstvenog lista dode mu kolega i kaze "aha to je taj monitor, nemoj to ni ispunjavati evo ti t na stolu kuverta, sve je unutra" I tako ja dobio kovertu koju su "poslali" i unutra sve uredno ispunjeno
Da rezimiram: nisu poslali račun i garanciju, onda su zasebno "poslali" i lagali o tome, na kraju sam si sam pokupio, thumbs down 
|
Hahaha, danas ujutro me zove ženska iz extreme digitala. I kaže mi, moram vas obavijestiti da monitor nije dobavljiv. Znaci ona zove nakon skoro mjesec dana (napravio sam naruzdbu 12.3). Ja njoj kažem pa monitor ste mi vec davno poslali, a onak onak zbunjena veli onda je neka greska 
|