poz.
po drugi i nadam se zadnji put da popljujem extremedigital i njihovu nevjerovatnu neozbiljnost i kretenluk.
daklem po drugi put sam odlucio pojesti g*vno i narucio od njih asus 670tku (obicnu) i receno mi je da treba 7-10 dana da stigne u ducan i da ce se javiti cim bude. rekoh ok.
kroz to vrijeme neki dan bacim oko na link i vidim da je odjednom doticna postala dostupna u ducanu i nazovem ih, jer ocito oni mene nece

, i kaze tipica da je jedna available i da ce mi je poslati i da sutra stize sigurno (jucer).
pogadate. grafa stigla nije jucer i sad meni maloprije zvoni mob i ista tipica mi kaze da me obavjestava da doticna grafa nije vise dobavljiva i da nista od toga?!?!
ja je pitam da je prekjucer rekla da je salju upravo i da dolazi drugi dan sigurno, na sta mi ona odgovara, "samo tren". vrati se na tel i kaze da je poslana i da je trebala jucer biti kod mene.
mislim WTF

. pa sta ti ljudi rade pobogu. i to ista tipica s kojom sam pricao nekoliko puta.
uglavnom rekla mi je da je to vjerovatno kod oversisa zapelo na sta sam joj rekao da ih nazove i kaze im da se ne trude to slat vise kod mene nego neka vrate, jer ja vise zivaca se snjima natezat nemam.
i rekao sam joj isto tako da se dosta lose pocelo pisati o njima pa neka se malo zapitaju.
totalna neozbiljnost i jos gore, prcanje u mozak kupaca.