Citiraj:
Autor Forace
A šta je sa prastarim korisnicima (čitaj ugovorna obaveza za sve usluge davno istekla)? I do kad traje ta promotivna akcija tj. do kad se može aktivirat?
Ima ko možda link na dokument na njihovim stranicama (ako nešto takvo uopće postoji) gdje bi bila sva "pravila igre" za tu akciju?
|
Prastari korisnik sam i ja, ali sam radi sportskog paketa potpisao prije 20mj max3 L....
Ovi koji nemaju max3 i sl ludosti koliko znam mogu iskoristit promo akciju za veću brzinu bez problema.
Pravila igre nema puno pisanih, osim onih šturih informacija na ht stranicama, samo nepisanih koliko hoćeš....
Citiraj:
Autor .Delboy
Neznam točno do kada traje ta akcija, ali ona ne mjenja ugovor, ako uzmeš 10Mb i 2mj promo, neče ti produljiti uo.
@jopis
Mislim da je njima veći problem namjestiti to u sustavu da ispravno radi, jer uvjek kod novih a još gore kod starih paketa uvjek neki problemi kod aktivacije tih dodatnih promo akcija i sl.
Možda ti se više isplati halo + adsl 10 + flat uo + maxtv + sportski = 75 + 110 + 80 + 66 + 60 = 391 s tim da možeš imati onda 3mj sportski plus za 1kn promo (ako se ne varam pri uzimanju sportskog 24 mj ima još neka opcija 2mj free) i adsl ta 2mj promo i možeš uzeti onaj mobitel i telefon kad ti istekne uo.
|
Nije problem u sustavu, problem je kao i obično u povlađivanju i privlačenju novih, na žalost. Imam dovoljno rodbine i frendova u tcomu pa znam kak banda funkcionira
Ne mogu ići na tu tvoju kombinaciju, jer imam ug.obvezu do 08-og mj. još, tako da ili dizati na 20mbit za 100kn više ako već želim brži net, ili kombinacija sa novim max3 paketom koju sam naveo gore; ugl. moram ostati na max3 paketu do 08 mj., ili novom ili starom, po volji i želji....