Citiraj:
Autor sh0kre
Pod broj jedan malo smiri tenzije, i nemoj mi se stalno obraćati sa te nekakve kvazi visine, tko si ti uopće? nebi ovako reagirao da ti je prvi put.
|
Kakve božje tenzije i kvazi visina? O čemu ti to?
Žao mi je što si uvrijeđen ali mi nije jasno što te točno vrijeđa.

Pa to gore je moglo iči bilo kome.
Iako sam sposoban za komentare specifičnih stvari , često komentiram i jednostavne.
Iako mogu o svom iskustvu s Audiosisom XT 32 , nerjetko komentiram banalna spajanja i probleme s kučnim kinima.
U HiFi temi sam isto vremena i 'entuzijazma' posvetio na kuckanje o svojoj glodalici kao što bi posvetio kuckanjem o iskustvu s mjerenjem te samogradnje. Da je interesa o tome bilo.
Inače , ovde ne vidim baš hrpetinu ljudi koji su sposobni pisati o A XT32 ili npr. mjerenju zvučnika , a da to nije na osnovu nečeg što su na brzinu zguglali ...Zbog toga bi se moglo reči da kuckanje o ostalom nije najbolje iskorišteno vrijeme. Ali ako HiFiče ne zanima mjerenje zvučnika a večina priča o HTu se svodi na razmišljanja 2 zvučnika vs. 5 komada , ja mogu i o glodalici kao i o spajanju kučnog kina. Jer mi nije ispod časti.
Uz to, često odvojim vremena za bilo koga tko mi se obrati na PM u vezi bilo čega. I to ne mislim sad da odvojim vremena za jednu rečenicu več za "malo više" rečenica i informacija.

Ne savjetujem uvijek najskuplja riješenja / često savjetujem jeftina riješenja kao što često kritiziram proizvode ...pogotovo one za koje sam odvojio novac. Tako da nemam blage veze na kakvu kvazi visinu misliš. Osječam se vrlo prizemno
Citiraj:
Autor sh0kre
A sad ti filozofiraj do preksutra što se mene tiče.
|
Puno toga mi se mota po glavi te imam komplicirane misli koje večinu vremena ne znam kako bi izrazio a kamoli to napravio u 2 rečenice

Tako da često mogu nakenjat teksta i teksta ali ...sad ne želim.
Sudeči po prvoj rečenici ti imaš problem s mojom osebujnom osobnosti
a ne mojim stavovima. Ok , očito te smetaju stavovi no imam dojam da je to samo okidač a čovjek bi očekivao da je obrnuto
Citiraj:
Autor sh0kre
Što se prvog dijela tiče, lijepo je kad netko ima znanje ali ne volim kad ga prezentira sprdajući one sa manje, bez ikakvog uvažavanja.
Pa onaj natpis da osobno nebi kupio jedan od 2 modela koje sam spomenuo, ako pričamo o cijeni do 8000kn, postoji li nešto bolje? Ukratko, ne.
.
|
Znaš , ovo si vrhunski izveo. Vrhunski! 
Bože sačuvaj da sad ja krenem komentirati nešto što pišeš.
Ili nešto što su natipkali drugi pa se indirektno "ne složim s tobom jer mislim da je nešto blesavo".
Bilo bi Imagine cyberbully , jel ? Jači tlači slabijeg ?
Uopče mi nije jasno kakvu bi ti htio prezentaciju mog znanja?
Ako reagiram kao u proteklom postu onda te vrijeđam, a ako bi krenuo nadugo i naširoko onda filozofiram jer eto ti si pročitao 2 rivjua i forumsku temu...