View Single Post
Staro 05.04.2013., 00:10   #206
Rade0n
Guest

Datum registracije: Jun 2012
Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
Di sam ja napisal da varaju ljude, ja samo velim da je slično, jer ako nešto platiš i oni kažu da ćeđ dobit za 7 dana onda to nemre biti za 10 dana, ak sloviš za ozbiljnu trgovinu moraš stajat iza toga.
Stvar je u tome da ne platiš, nego napraviš narudžbu, naručiš i čekaš, neće oni nikome uzeti novce pa onda zavlačiti.

Citiraj:
A druga stvar, logistika je njihov problem, i to se tebe ne tiće, ti dođeš platiš i zahtjevaš proizvod, logistikom se bave ljudi koji su za to školovani. I to se krajnjeg kupca/korisnika ne tiće. Rokovi se moraju poštivat inače sve to niš ne vrijedi.
No shit, a ko je uopće rekao da je to tvoj problem, pa normalno da je njihov problem, valjda imaju i svoje razloge zašto se to događa da zaposlenik u trgovini ne zna reći kad će dobiti određenu robu.

Citiraj:
A to kaj otiđeš u drugu trgovinu se i događa...to i hoću reći, da ispočetka je sve 5 dok se ne počnu događat takve stvari i onda ljudi idu gdje imaju neku garanciju. Nisu svi da mogu čekat po 7 dana proizdvod pa onda ne dođe itd...o to me ti pričam. Nismo više u srednjem vijeku, danas se gleda na takve sitnice da je ovo nekima ograman problem. Eto tolko...

"ako imaš vremena na bacanje onda čekaj pa možda dobiješ jeftinije." To tebi ne zvuči kao problem, mislim zbilja?
Da ova trgovina ima cijene kao i ostali webshopovi u HR, svatko normalan bi rekao zaobiđi ju, ali oni su do sada imali par artikala dobrano niže cijene nego ostali, znači da tu ima potencijala za dobar web shop, samo da riješe još ovaj problem sa dolaskom robe.
Rade0n je offline   Reply With Quote