View Single Post
Staro 04.04.2013., 16:48   #1333
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor HAL Pregled postova
To se zove money grab.

Jako puno ljudi kupuje champ bundle kada novi champ izađe za 1350 RP-a, a nitko ga neće kupiti ako je champ smeće.
Od svih novih champova u zadnje vrijeme jedino što mi se sviđa jest Vi i Syndra, koju nemam ali planiram kupiti. Zed mi je li la, nemam neko mišljenje o njemu, makar jedva čekam kada će biti free da ga isprobam, jer čini mi se da bi mi bilo OK s njim, volim mobilnost.

Inače, ne znam za vas, ali ja u Rankedu počinjem sve više voljeti poljake, većinu ekipe koja je schillana je iz Poljske...

Danas imao jednog luđaka, ja last pick a on first...i ja napišem bla bla mid i dam match history, i on kaže ok, i picka mi lux suprotni tim odmah katarina + diana

nakraju je tim bio Lux, Maokai (jungle), Zac (top), tristana + nunu vs. Katarina, Nocturne (jungle), Diana (top), ezreal + sona

meč je bio pažljiv jer su imali oni više dmg nego mi, ali timski smo odigrali pa rasturili.

Drugi gejm isto lik pickao Katarinu vs Lux...jer se dosta ljudi zajebe, dobra katarina protiv dobre lux nema šanse. Da, skočiti ćeš ti, baciti ćeš Q na lux, ako budeš glupa čak ćeš skočiti na nju (iskoristiti shunpoo), ali onda će te lux bindait, jedan AA, pa E, pa jedan AA...s tim da sam ja tek negdje u 25 minuti skužio da nisam kupio niti boots lv 1, kamoli lv2
X-Plosiv je offline   Reply With Quote