View Single Post
Staro 04.04.2013., 15:48   #268
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor Purgerica Pregled postova
Da sve sam shvatila.....frendica mi je slikala nakit sa Sony cybershot dsc-t70 i fotke su mrak, niti je bilo dovoljno svjetla niti ičega.....za neusporediti....nevjerojatno da dva aparata mogu biti tako različita.... vidim da ću morat uložiti u jedan polovni ko njen baš sam tugi.....ali hvala Zmajčeku crni puno si pomogao . Sve sam se nadala da fotić to ima samo ne mogu nać ((
Supruga je mr.sc. i sada ima neku novu bubu koja se prvi put pojavila u RH, i valjda će na osnovu toga napisati doktorat. Buba je cca 2 cm (kao i sve njene bube) pa mi nije strano slikanje sitnih stvari. Mislim ova buba se razlikuje po genitalijama, sad olko su one velike ako je cijela buba 2 cm Sa EOS Canon 550D sa vrhunskom glavom, stativom, objektivima kojima pomažu i do tri makroringa treba znanja i strpljenja da pohvataš sve detalje ... fotić koji imaš je super za poslikat po vani, malo turistički, društvance, ... ali sitno i detaljno kao nakit, možda upali 1 od 100 slika ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote