Ja i nisam rekao da to neće raditi

pa i ja igram sve igre posebno Stalker-a u zadnje vrijeme i tu mi šteka i to primjetno i taj cpu nemože gurati 6870 u punom opsegu ali naravno taj cpu je trebao biti samo prijelazno i najpovoljnjije riješenje u tom trenutku, jedino je problem što poslije nisam imao za nešto jaće pa se korištenje istog oduljilo.
Ali npr. igre Call of Duty 2, Far Cry,Doom 3,Max Payn,Hitmen 1,2,3 rade isto ok na rezi 22" monitora na high-very high bez problema.
Dok COD Black Ops 2/3,Battlefield 3,Stalker, dakle novije igre štekaju ali su igrive na min. postavkama pa ćak i na high prolaze OK.Ali ja se i nemogu svrstati u nekog high gejmera

i obićno nepoštelavam ništa osim rezolucije monitora i postavke high-very high ostalo sve po defaultu igre jer i nemam kmponente za neke bijesne opcije.
Ukoliko netko isto tako koristi komp sve će raditi OK ili eventualno kao prelazno riješenje pa kasnija nadogradnja na jaći CPU.Možda je u tom slućaju bolje riješenje opcija od AMD-a kako je već netko i naveo, a i cijenom povoljnjije/jaće.