View Single Post
Staro 04.04.2013., 01:35   #991
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Ok developeru,zašto se WA na WP8 i dalje veže s music playerom te cucla bateriju ako sve to ide na bolje? Zašto loading appa svaki put ako stoji u backgroundu? Zašto se na to žale milioni korisnika WP8 platforme a svima tu na ovome forumu dela ko čukica?
To prvo pitaj developere WhatsAppa, ne mene. To WP7 verzija ima po defaultu jer je to jedini način da radi bez kašnjenja poruka, prvi release WP8 je gasio Wi-Fi kad se mob locka pa su vjerojatno to ostavili da Wi-Fi ostane upaljen, pošto je dodana opcija da se Wi-Fi ne gasi stvarno ne znam zašto im je to ostalo.
U backgroundu ne stoji cijela aplikacija nego samo njezin proces, za potrebe multitaskinga koristi se Other folder.
Pa ne žale se baš baš milioni ako pogledaš reviewe na marketu su uglavnom ocjena 4/5 jer radi ok na WP8 ili 1/2 jer ne radi kako treba na WP7, uostalom kakvi sve likovi daju ocjene meni to ništa nije mjerodavno, to što se neka klinka od 12 god. ne zna služit mobitelom pa pljuje po nekoj aplikaciji meni nije realno stanje stvari. Šteta da MS nije rastavio u potpunosti market na dvije verzije. To što se neki random likovi žale po forumu meni niš ne znači, za to može biti 1000 razloga, od njihove spojivosti na mrežu do neke banalne stvari poput battery savera koji gasi bacground servise.
Ne opravdavam ja nit MS, nit ekipu koja je zaduženu za WhatsApp samo komentiram tvoje baljezganje o pushu koji ne radi, a radi. Nit sam ja lud nit npr. Ivo_Strojnica kojem također nekim čudom push radi. Po gornjim pitanjima očito nisi proučio WP, možda je za tebe bolje da ga ni ne pokušavaš proučavati, ipak nije WP8 ono što se očekivalo, pričekaj devetku. Koristio si OS dva dana, SDK nisi ni vidio, nemamo o čemu dalje... LP
doky je offline