View Single Post
Staro 03.04.2013., 23:35   #987
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Da naravno,Whatsapp je teži fail na WP8 tako da sam svoj HTC 8X vtario nakon 2 dana....instantne my ass. Da ne spominjemo teži battery drain zbog vezanja sa music playerom jer Multitasking radi ko i glumina banka sredinom 90ih.... za to da bi mogao svaki put ulaziti u app da vidim jel mi kaj došlo ili ne. Sramota.

A ovo da viber ne radi kak spada na bilokojoj drugoj platformi,urazumite se i dođite do nas u firmu da vidite kako radi s Portugalom,Italijom,Austrijom....skype smo izbacili globalno iz upotrebe.
Bez uvrede molim te ali mislim da si uletio na taj 8X ko njubara na administraciju Unixa, dal je tada uopće bila WP8 verzija WhatsAppa neam pojma jer ako pričamo o WP7 verziji ja prestajem s bilokakvom diskusijom jer ta verzija uopće ne radi dok ne ostane vezana za music player i nikakva nova verzija OS-a tu ne pomaže. Tu ti nekoliko ljudi navodi da push radi, za eventualne probleme s WA servisom nije kriv OS na mobu.
Uostalom, na WP8 je MS dozvolio zadnjem sloju OS-a rezerviranom za 3rd party aplikacije standardan pristup backgroundu, nešto što je u WP7 imao samo za prvi sloj rezerviran za dijelove sustava, a u WP7.5 su to dobile i modifikacije i aplikacije proizvođaća, zato tamo push nije radio. Sve se to da vidit analizom čega to točno MS nudi u SDK-u. Mogu o tehničkoj strani WP-a do sutra zašto šta radi ili ne radi jer već neko vrijeme proučavam platformu i radim na dva projekta, znači smatram se developerom za tu platformu makar još početnikom jer ništa nisam finalizirao. I sad neko ko o tome vjerojatno ne zna puno (nhf ako griješim, to je pretpostavka) tvrdi da push ne radi na WP8 kad on postoji i normalno funkcionira ako se implementira, naravno treba to sve povezati sa serivsom i napisati aplikaciju što očito nije bio lagan posao no sad stvari polako dolaze na svoje.

Viber je sam po sebi zbagirani servis, moš ti njega hvalit koliko hoćeš no on ni na jednoj platformi još uvijek nije "savršen". Radi ali ima svojih problema.

Zadnje izmijenjeno od: doky. 03.04.2013. u 23:42.
doky je offline