Kupio sam ga preko ebay,500 kn + 140 kuna carina i ostalo.Dosao mi je za nekih 15 dana.
http://www.rikomagic.co.uk/
http://www.cloudsto.com/new-mk802iiis.html
Code:
Model MK802 IIIS 8GB Dual Core, Bluetooth
CPU RK3066 Dual Core - Cortex-A9 Up to 1.6GHz
GPU Quad- Core 2D/ 3D/ OpenGL ES2.0(AMD Z430)/ OpenVG1
OS Android 4.1
RAM 1GB DDR3
Memory 8GB Flash
Bluetooth - Compatible with v1 to v3
Expansion Micro SD T-Flash(Maximum support 32GB)
Video Format WMV/ASF/MP4/3GP/3G2M4V/AVI/MJPEG/RV10/DivX/VC-1/MPEG-2/MPEG-4/H.263/H.264/1280*720P HD 30 fps, 1080P/720*480 D1 30fps
Audio Format MP3/WMA/APE/FLAC/AAC/OGG/AC3/WAV
Picture format Max.8000x8000 JPEG BMP GIF PNG
WiFi 802.11 b/g/n
Flash Supports flash 11.1
HDMI(male),Micro SD slot, USB host*1,USB OTG*1, USB power port; LED(Blue)
Uređaj izgleda kvalitetno napravljeno što mi je teško za očekivat od Kineza

,vrijeme bude pokazalo dali sam upravu ili ne,kada ga se uzme u ruke ne daje dojam da se može slomit kao čačkalica,utori ne šetaju,manje više sve je na svom mjestu.
pakiranje nije ništa posebno,Kinezi su ga poslali jako loše zapakirano živa sreća što je došao bez oštećenja (kutija i koverta sa jastučićima ) ,samo pakiranje nije ništa posebno,dobije se uređaj,kineska knjižica koju jedino možete iskoristiti za flokove,daljinski,usb uređaj,nk802iiis,hdmi produžni,usb za napajanje i konverter sa micro usb na usb.
Napajanje ide preko usb kabla koji se spaja u usb od monitora.
Daljinski je jako kvalitetno napravljen,svaka pritisnuta tipka daje onaj klik zvuk ugodni

,ne čini mi se da će se tipke jako brzo izlizati,na sebi ima sve kratice koje su potrebne za multimediju,jako mi se svidjelo to što je miš i tipkovnica u jednom što u praksi i više nego kvalitetno radi.Mislim da ljudi sa većim šapama će imati prednost u korištenju,osobno se da dosta brzo i točno pisati i koristiti ga,što ga se više koristi to bolje leži.
Jedini minus daljinskog je samo otvaranje poklopca koje bez upotrebe sile je gotovo nemoguće otvorit,na kraju jedini način da otvorim ovo je bilo izvijačem što je dovelo do oštećenja plastike,možda vi budete imali više sreće za mene je ovo bila živa muka za otvorit
u daljincu se nalazi usb prijemnik(baterije neidu uz uređaj)
Uređaj se vrlo brzo pali,30sekundi do minutu maximalno.I odmah problem

neznam na kraju dali je do moga monitora ili ne ali kada stavim na full HD rezoluciju,konstantno mi se monitor ponaša kao da se prebacuje na hdmi izlaz,recimo u sred korištenja (gledao video,slušao glazbu...) slika se zacrni.na monitoru se pokaže samo HDMI i nakon kratkog vremena se slika vrati i sve radi normalno,.tek kada sam prebacio na HD rezoluciju problem je prestao,to se događalo na HDMI konektoru,monitor mi ima i HDMI side ali kada spojim uređaj na njega i stavim fullHD monitor mi piše da ne može prikazati zadanu rezoluciju,dok HD radi bez problema :S

Android 4.1 na ovom uređaju radi bez problema,sve je brzo i otvara se na klik,čak i sa dosta aplikacija upaljenih u pozadini i dalje otvara stranice,video, i slične stvari,zapravo brzina i fluidnost uređaja je nešto na čemu sam ostao ugodno iznenađen sve radi i više nego podmazano.
Widgeti,i sve aplikacije rade uredno,u principu sve je isto kao i na tabletu sa 4.1 android.
chrome uredno i brzo radi ali ipak ako otvorim po nekoliko tabova ( youtube,facebook,pcekspert..) počne lagano trzati,u ovih 5 dana korištenja nisam doživio da mi je zamrzo,resetirao se ili bilo što slično.
Igrati igre je doista zanimljivo sa ovim mišem,miš sam po sebi je precizan (posjedujem mx air u usporedbi sa logitechom) i jako malo vremena treba da se na njega prilagodi.

Recimo na ovoj igri sam provodio satima i satima

problem je što miš ne radi na svim igrama,nekad se zna dogoditi da uđem u igru i moram resetirati uređaj zato što uopće ne prihvaća klikanje mišem na žalost nikad se nezna na kojoj igri radi na kojoj ne :S
Video i na youtube i preko playera radi bez štekanja,trzanja i sličnoga,što se tiče titlova za filmove sam mi ih je prepoznao i ubacio bez problema,nisam imao potrebe instalirat ništa dodano od playera i sličnog.
Facebook kao facebook,radi bez problema i sve živo i neživo prati
Antutu benchmark je prošao bez problema.
Glavni i najveći problem ovog uređaja je wlan koji je toliko slab da je ovaj uređaj gotovo nemoguće za koristiti

U početku sam mislio da je problem do rutera(thompson b net),ruter se nalazi u sobi pored,negdje 3 metra udaljenosti od uređaja i nije mogao uhvatiti signal,čak i kad ga je uhvatio stalno je ispadao,sve je štekalo i bilo ne moguće za koristiti,...b net mi je jučer stavio novi ruter (cisco) i problemn je ostao isti,tek kad sam sa produžnim kablom za antenicu provukao u dnevnu sobu ( udaljenost uređaja je max 2 metra ) uspio je uhvatiti signal koji ne puca i radi kako spada ali i dalje signal nije dovoljno jak:
Googlao sam dosta na netu i našao da dosta ljudi se žali na ovo,gotovo je nemoguće spojit se na wlan ukoliko se ne nalazite u istoj sobi

postoji nekakav USB lan koji radi na ovom uređaju ali nisam gledao dalje od tog...
Uređaj sam dobio već rootan.
Sve u svemu za 640 kuna se dobije dosta kvalitetan uređaj za multimediju,odgovara mi za internet,filmove,facebook, i ostale gluposti za što nemoram palit računalo

Ima dosta prostora da ovaj uređaj bude još bolji ali u kombinaciji sa ovim daljinskem (iako ne radi u nekim igrama :P sve ostalo radi) je super zamjena za ljude koji trebaju nešto tipa ovog.