Citiraj:
Autor geronimo_2
za pristup routeru najcesce ukucat 192.168.0.1 ili 192.168.1.1.
nakon toga moras znat username i pass za uletit.
mozda ni nemoras u router ic. samo u mobu namjesti na static IP, izaberi npr. 192.168.1.25 i pod gateway stavi IP adresu routera.
jel ti signal WiFI-a ok il ti je min?
|
wifi signal je odlican 2m sam od routera
ok usao sam, samo sad milijun opcija neznam di se to namjesti
ispricavam se na potencijalnom offtopicu, jel to ovo
dakle u meniju routera,
NETWORK>LAN( This page allows configuration and status of the optional internal DHCP server for the LAN.)>dhcp server sam premjestio sa YES na NO
i jel to to? na prikljucena 4 wifi uredjaja nije bilo nikakvih znakova promjene.
Citiraj:
Autor tutix
Sumnjam da ce ti iskljucivanje DHCP-a pomoc kao i postavljanje staticke IP adrese. Provjeri na nekom drugom WLAN-u jel se desava isto. Ja bi rekao da ti neka aplikacija nesto povlaci preko wirelessa konstantno.
Moze li screenshot od BBS-a?
|
vidjet cemo, do prije par dana android os usage ni wlan_rx_wake nije bio velik, neznam odakle odjednom to...
sumnjam da neka aplikacija vuce posto je maknuta vecina bloatwarea pocisceno sve i pogreenifyrano
Citiraj:
Autor xlr
Wlan_rx_wakelock je malo kompliciran za ukloniti, nesto sam pisao ovdje pa vidi kako sam to rijesio kod sebe, s tim da nisam nista dirao na ruteru jer mi se problem pojavio iznenada (dakle, ruter nije bio kriv):
http://cafe.mobil.hr/threads/74194-S...=1#post1047711
|
hajde fino objasni jednom noobu kako disableati taj ipv6, korak po korak i ne koristeci geek skracenice