View Single Post
Staro 03.04.2013., 14:38   #2199
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
EDIT:

Bio ga pogledat danas u VIP centru u Splitu (CC1).
Od nekih 10min druženja mogu reći ovo:
Ekran - nešto najbolje šta sam vidio ikada na mobitelima, ukratko, nemojte suditi po slikama, uživo je još bolji Prijatelj ima Note2, ovo mi je barem duplo ljepše.
Dizajn - meni predivan.
Softver (Sense) - jednostavan, predivan, brz (ako se to tako može nazvat, zapravo kakav je trebao biti od početaka, fluidan), doduše malo čudan za korištenje jer nije tipični stock Android. Najveći minus tipke Back i Home, katkad ne reagiraju kad ih lagano i brzo tapnem, ne znam, možda je i do mene
- Menu tipku nisam našao, probao double tap na home i back, dugo držati home i back...znam da su to integrirali u zadnjem update-u, ali ne znam jel ovaj mob imao zadnji softver, mislim da nije zbog slijedećeg:
- Slike su užas, jednostavno žalosne i tragične. Doduše kamera je bila masna i nisam je imao s čime obrisat nego prstom pa ne znam koliko su sampleovi mjerodavni (dolje) Ako je ovo prava kvaliteta onda kameru rađe ne bih ni koristio. Također treba napomenut da je kvaliteta znatno poboljšana zadnjim updateom, a gledajući sampleove, pretpostavljam da je ovo još stari softver.
- Blic je tragikomičan, nepostojeć. Upalio sam flashlight i nisam ga uopće primjetio, mislio da ga nisam dobro upalio. Ako budete radili slike sa flashom, očekujte veliko (-) iznenađenje.

Sve u svemu sladak telefon, ima onaj neki "iPhone" feeling, sve je fluidno, kvalitetno integrirano, zgodno, odiše kvalitetom i premium feelingom. Ako porade na kameri kroz par softverskih updateova, vjerovatno najbolji telefon za nekog kome kamera nije bitna Moj S2 kraj njega liči na neki plastični isprdak iz prošlog stoljeća...

Slike telefona i 3 samplea unutra: https://picasaweb.google.com/1097681...544552/HTCOne#

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 07.04.2013. u 21:15. Razlog: prevelika slika
Neo-ST je offline