View Single Post
Staro 03.04.2013., 00:38   #75
Forace
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor sh0kre Pregled postova
Pa mi i dalje nije jasna slaba zainteresiranost i zastupljenost projektora po HR domovima.
E na ovu moram reagirat iako će bit totalni off naspram teme. Radi se o sljedećem iz vlastitog iskustva bio sam u dilemi projektor ili tv. Tu ne govorim o ovoj klasi do 1k eura nego nižoj klasi do nekih 4000 kn odnosno rang plazme panasonicove od 42".

Odluka je pala na plazmu. Zašto? Par jednostavnih razloga: kad kupuje kupac tv dobiva praktički gotov proizvod kojega samo treba hranit dobrim izvorom i naravno nadogradit zvučnim sustavom (ali njega treba u svakom slučaju postavljat pa nije predmet sada).

S druge strane - projektor: nije to samo otić u trgovinu i kupit ga. Šta je netko već reko trebaš imat prostor, preračunat malo to, pa onda podloga zida - platno ili farba itd.

Nije jednostavno poput kupnje plazme ili lcd.a uštekaj u struju nahrani i ćao đaci.

I slažem se: mješam ja tu vjerojatno lonce i nije isto gledat divovsku sliku na zidu i na plazmi - ali ako u životu imaš trenutno vremena za pogledat 2-3 filma tjedno - projektor se ne isplati.

I druga ne manje bitna činjenica (koja je već isto spomenuta): nemaš gdje kod nas u HR vidjet projektore da rade i to različiti modeli, dok recimo bilo koja veća trgovina minimum 10 različitih tv.ova pa nije ni čudo da ih ljudi kupuju naspram projektora.

p.s. ne isključujem mogućnost da ću za nekih par godina možda ić u investiciju projektora i neke sobe samo za njega ali do tad ima vremena, a i u konačnici za projektor treba i adekvatni prostor.
Forace je offline   Reply With Quote