Citiraj:
Autor Smarty
skinija san hitbox al meni osobno neznaci previse jer san vise "snajperista" gadjam sa jednog djela mape na drugi kroz stabla i grmlja tako da niti vidim niti mogu toliko dobro nisanit. a kad se najdem licem u lice onda ginem redovito
Proba san igrat i sa T18 nije toliko los treba se malo naknit na slabo kretanje, i proba san igrat sa artien (zaboravija san koji je al od amera tier1) i nije lose, mozda mi cak i pase taj pussy stile igre :P zabit se negdi i rokat tako bar uspijen ubit 2-3 tenka tokon partije
samo da jos pitan, uspija san jos jednog priku nagovorit da zaigra pa me zanima jel se mogu kako udruzit sa njim pa da na ostale random igre igramo uvik skupa u istom timu?
malo mi je dosadilo kad svatko igra sam za sebe i nema taktike i komunikacije pa da bar sa nekim mogu taktizirat
|
To zabijanje u jedan dio mape i "pussy" style igre se zove kempanje, i ako tako nastaviš, nećeš biti mnogo omiljen u timu, stoga se počni navikavati na aktivniji stil igranja. Pod aktivniji ne mislim na "leeeerooooy", nego prilagođavanje svom timu i situaciji na mapi. I to će trajati i trajati...
Možete ti i kolega, gore ispod BATTLE gumba imaš izbornik i odaberi Platoon.
Hitbox je u početku jako bitan, odnosno točke ranjivosti tenkove, počni to proučavati što prije i život će ti biti lakši.
@Audi45 : Kinezi su smeće, okani ih se što prije i troši energiju i vrijeme na pametne tenkove.