View Single Post
Staro 02.04.2013., 17:48   #66
igorkljajic
Registered User

Datum registracije: Apr 2013
sa svima se slažem...ali ako sam išta naučio do sada u životu a to je da kad nešto kupuješ ili kupi kako treba ili nemoj kupovati. ako me slika ne zadovoljava puno mi je i 1000 kn dati za nešto...mislim da sam jednom prilikom gledao optomu hd 33 i nisam baš bio 100 % oduševljen slikom, isto tako kupio sam lcd samsung i platio 13 000 kn dijagonala 117 i sad mi je to smiješno, vrlo brzo se privikneš na to....165 cm je dosta ali opet u odnosu na 250 cm koliko bi mogao ići sa dijagonalom je smiješno. Mislim da bi bilo tko pristao na jako dobru sliku i dijagonalu od 2,5m, nago savršanu sliku i 1,5m dijagonale, bar moje mišljenje da sam osjećaj veličine slike ima drugu dimenziju i nešto je drugačije. Ove nove modele optome i benq nisam vidio, ali ako je slika kao na optomi hd33 prije bi pričekao i uzeo nešto od 15,16 tkn i bio zadovoljan, zato sam spomenuo panasonica.....ustvari ono što me zanimalo u toj cjenovnoj razini šta je najbolje što se nudi op panasonica, benq-a, sonya, optome, epsona ili koga već....
Slažem se da za 7000 kn su ovi modeli dobri i nemam šta reći, ali mislim da bi ja nešto još malo bolje pa da mi potraje, a da sam zadovoljan. hvala svima na korisnim informacijama i slobodno nastavite, da vi imate 15,16 tkn šta bi izabrali...
igorkljajic je offline   Reply With Quote