View Single Post
Staro 02.04.2013., 13:06   #1987
Vragoder
Drone
Moj komp

Vragoder's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Smarty Pregled postova
AP municiju samo i koristim i vrlo cesto mi kaze da nisan ni ogreba protivnika.
Pogledaj ova dva videa o penetraciji granate kroz oklop tenka:
World of Tanks. Explaining Mechanics - Penetration
World of Tanks - How To Not Suck

Nauči raspoznavati i gađati u slabe točke, a to su npr. zapovjednikova kupolica, vozačev prozorčić, radio operatrov otvor za mitraljez, prvi i zadnji kotač gusjenice, itd, njih pogledaj ovdje, otvori neki tenk i klikni vulnerability (iako nema podataka za sve tenkove). Osim tih slabih točaka uglavnom su svi tenkovi osjetljivi na pogodke u "registracijsku tablicu", bok, zadnji kraj i krov.

Onda pogledaj i ova dva videa u kojima se govori o kamuflaži i fizici:
World of Tanks. Explaining Mechanics - Camouflage
World of Tanks. Physics Review

Čitaj članke iz ove kolekcije vodiča i korisnih linkova, pročitaj Redditovu wikipediju, proučavaj članke o mehanizmima igre na WOT wiki, i prolistaj ovaj thread od početka do kraja!

Što se tiče osnovnih savjeta, mogu ti prenjeti neke od onih koje su meni savjetovali kada sam počeo igrati WoT. U svakoj partiji nastoj napraviti više damagea nego što tvoj tenk ima heltha (najviše vrijedi za medium i heavy tenkove), te zaštiti health svog tenka i od svojih suigrača. Prati minimapu i popunjavaj rupe u obrani/napadu, ali nemoj ići sam ako nisi siguran što te čeka s druge strane. Fokusiraj paljbu, kada vidiš da tvoji suigrači gađaju jedan tenk, tada se i ti pridruži pa gađaj taj isti dok ga ne uništite, tek onda počmi gađati slijedeći.

BTW, odi u opcije, i pod game, isključi "vehicle vibration in sniper mode", a sve ove linkove baci u bookmarks.

Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Pa zašto stavljaju da se pojedinačno može uzet??? Sada retrain? Tako mi je na masu tenkova...
Retrain, ili, kod slijedećeg skilla uzet BIA na ostalim članovima. Mada su kroz ovaj thread na nekoliko mjesta članovi predlagali kako se BIA uzima tek kao treći ili četvrti skill.

Zadnje izmijenjeno od: Vragoder. 02.04.2013. u 17:54.
Vragoder je offline   Reply With Quote