Citiraj:
Autor Smarty
AP municiju samo i koristim i vrlo cesto mi kaze da nisan ni ogreba protivnika.
|
Pogledaj ova dva videa o penetraciji granate kroz oklop tenka:
World of Tanks. Explaining Mechanics - Penetration
World of Tanks - How To Not Suck
Nauči raspoznavati i gađati u slabe točke, a to su npr. zapovjednikova kupolica, vozačev prozorčić, radio operatrov otvor za mitraljez, prvi i zadnji kotač gusjenice, itd, njih pogledaj
ovdje, otvori neki tenk i klikni vulnerability (iako nema podataka za sve tenkove). Osim tih slabih točaka uglavnom su svi tenkovi osjetljivi na pogodke u "registracijsku tablicu", bok, zadnji kraj i krov.
Onda pogledaj i ova dva videa u kojima se govori o kamuflaži i fizici:
World of Tanks. Explaining Mechanics - Camouflage
World of Tanks. Physics Review
Čitaj članke iz ove
kolekcije vodiča i korisnih linkova, pročitaj
Redditovu wikipediju, proučavaj članke o
mehanizmima igre na WOT wiki, i prolistaj
ovaj thread od početka do kraja!
Što se tiče osnovnih savjeta, mogu ti prenjeti neke od onih koje su meni savjetovali kada sam počeo igrati WoT. U svakoj partiji nastoj napraviti više damagea nego što tvoj tenk ima heltha (najviše vrijedi za medium i heavy tenkove), te zaštiti health svog tenka i od svojih suigrača. Prati minimapu i popunjavaj rupe u obrani/napadu, ali nemoj ići sam ako nisi siguran što te čeka s druge strane. Fokusiraj paljbu, kada vidiš da tvoji suigrači gađaju jedan tenk, tada se i ti pridruži pa gađaj taj isti dok ga ne uništite, tek onda počmi gađati slijedeći.
BTW, odi u opcije, i pod game, isključi "vehicle vibration in sniper mode", a sve ove linkove baci u bookmarks.
Citiraj:
Autor Baja 001
Pa zašto stavljaju da se pojedinačno može uzet??? Sada retrain? Tako mi je na masu tenkova... 
|
Retrain, ili, kod slijedećeg skilla uzet BIA na ostalim članovima. Mada su kroz ovaj thread na nekoliko mjesta članovi predlagali kako se BIA uzima tek kao treći ili četvrti skill.