Sve 5.
Što se prvog dijela tiče, lijepo je kad netko ima znanje ali ne volim kad ga prezentira sprdajući one sa manje, bez ikakvog uvažavanja.
Pa onaj natpis da osobno nebi kupio jedan od 2 modela koje sam spomenuo, ako pričamo o cijeni do 8000kn, postoji li nešto bolje? Ukratko, ne.
Ne sumnjam da su izrada, mogučnosti podešavanja slike (ipak je to LCD) isl na strani Panasonica... Meni to osobno nije bitno, ako se projektor uspije uz malo proračuna korektno smjestit u prostor, horizontalni, vertikalni shift, jaki zoom, sve te početne prednosti koje se skupo plačaju postaju nebitne kao i izrada projektora pošto ga vjerojatno niti jednom nakon prvog postavljanja neću niti dotaknuti, osim daljinskog.... koji ja na optomi (hd25) pak skroz solidan, logičan smještaj tipki, plastika korektna, pozadinsko osvjetljenje...
A koliko je to
igorkljajicu bitno neka odluči sam, niti je taj panasonic bolji u svemu niti benq/optoma, i jedni i drugi imaju svoje adute, ne postoji najbolji projektor za sve, samo što kod pannya bode ta cijena u oči. Tad sam naravno reagirao predloživši čovjeku po mnogima vrlo dobre jeftinije alternative.