Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 02.04.2013., 10:04   #5806
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
@Praskaton...

Čist fino za početak. Skužiti ćeš sada da iako nemaš drastično veći DPS, da ćeš zapravo raditi puno više štete pošto ćeš teže ostati bez mane i lakše ćeš je vračati nazad. Kasnije lako mijenjaš sve te iteme za bolje verzije pošto nisi puno potrošio pa nije neka šteta čak i ako ne prodaš nazad trenutne iteme po istoj cijeni...

Što se Skorna tiče, to ti je ovo što ja imam u rukama, vrlo sexy oružje Većini ne paše gameplay WD-a sa 2H oružjem, ali ja si ne mogu zamisliti 1H+mojo kombo sad kad sam se navikao na 2H... probao sam i brzo se vratio Skornu.

EDIT: Ovaj Jungle Fortitude u buildu slobodno zamijeni za nešto bolje, imaš pre jeben all resist i armor tak da ti nije bitno tih extra 15% zaštite... Evo meni za ljubav isprobaj Circle of Life pasiv, a umjesto summon peseka uzmi Sacrifice sa Pride runom. Preporoditi ćeš se! Circle of Life će ti stalno sumonati nove peseke (gotovo uvijek ćeš imati 3 komada), a kad ti nestane mana stisneš Sacrifice i opet si na 100%... insta mana restore button

@Botlorn...

Ima stvarno OK likova. Ja sam jednom preko trade kanala ponudio besplatno recept za neki craft, dođe lik, uzme recept i baci mi čizmice za barbara iz IK seta vrijedne 2M Kaže isto free, a mogao je taj recept kupiti za par tisuća preko AH...

Ja sam isto dosta frendova opremio od glave do pete, ali nikad nepoznate random likove, tak da svaka čast ovom frajeru

Zadnje izmijenjeno od: Bartuc. 02.04.2013. u 10:11.
Bartuc je offline   Reply With Quote