02.04.2013., 00:21
|
|
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Autor praskatonick
najbolje da se cijeli svijet ravna po vama, ajde se malo prizemljite za početak. nigdje se nisam pravio pametan, samo sam reko moj dojam jer sam igro obadvije igre. s time da diablo jednostavno ima bolju priču, i gameplay je nekako ozbiljniji u torchligt 2 je sve nekako prešareno previše boja barem meni to nekako smeta iako daleko od toga da je iritantno. kažem, moj je dojam da su obadvije igre zadovoljile očekivanja. s time da je meni, naglašavam meni ipak diablo ostao nedodirljiv u RPG igrama. Path of Exile nisam igro, ali brijem da ta nepoznata igra nije u rangu ove dvije. čim nikad nisam čuo za nju, to dovoljno govori o njoj. slobodno se vrijeđajte koliko hoćete, ali i sami znate da je to istina. da je neka igra vrhunska, igrali bi je svi a ne samo poneki ljudi.
inače pametni, pamet nema veze s neznanjem i neiformiranosti oko neke igre.
čim čovjek kaže neku kritiku, ili dojam koji ne odgovara funboyevcima odmah dreka i galama. ko da tražite igru, koja će biti bolja od D3 ali ju nikako ne možete naći ma koliko se silno trudili.  i sami znate da takva igra ne postoji, dakle bio bi red da odustanete i da se uhvatite D3 ili malo lošijeg RPG-a Torchlight 2, ponavljam malo lošijeg. 
|

|
|
|