Citiraj:
Autor igorkljajic
...postavljanje bi trebalo biti na stop ili stražnji zid, udaljenost od platna cca 4 - 4,5m, dijagonal oko 2,33 m, da li je to dovoljno s obzirom mogućnošću projektora, udaljenost gledanja 4 m. cijena vječno pitanje, ali po modelima mislim da treba dati oko 15 000 kn za nešto kako treba, da slika buda kao i na full hd televizorima. panasonic, optoma, sony....jednostavno nema pojma....panasonic PT-AE 8000 mi se čini dobar izbor......recite savjete i modele oko te cijene
|
Hm , koliko si spreman dati ?
Taj panasonic je izvrstan projektor ali traži više od 15ak tkn.
Ako ga možeš nači za tu cifru - to se uzima bez razmišljanja.
Inače , ni Epson 9100 nije loš izbor jer se može uhvatiti kod nas za 14t kn ali zaista nije za u isti koš s Panasonikom
Btw, Evropski model ti je AT6000 i strop bi ti bio pametniji nego stražnji zid.
Ako je u pitanju estetika prostora onda se u to ne miješam.
Citiraj:
Autor sh0kre
Netrebaš dat 15000kn za nešto kako treba... već za duplo manje love imaš u mnogim stvarima i bolji (DLP) projektor od tog panasonica, pričamo o 7000-8000kn Izašli su pred cca mjesec dva dana i jako su hvaljeni... Prvi je Benq w1070 i drugi Optoma hd25, ja sam kupio ovog drugog i jako sam zadovoljan. 1080p + 3d koji netreba zaživjet kako treba pošto je i više nego živ.
Pozdrav
|
U onom drugom topiku je ogromna navala na ta 2 spomenuta modela

Iako bih komentirao neke stvari odlučio sam preskočiti jer zaista smatram da to nisu loši uređaji za te novce pa ne vidir razloga za dizati nerede. Ja osobno nebi uzeo nijedan ali to sad nije ni važno ...
Ovo trpanje tih uređaja u isti koš s Panasonikom zaista ne mogu preskočiti.
Čak ih i ne trpaš u isti koš več kažeš da su bolji.
Ja ne kužim kako to netko može bubnuti i ostati živ pa ...
daj ti meni laiku objasni u čemu sve taj tvoj projektor šiša spomenutog Panasonika?