najbolje da se cijeli svijet ravna po vama, ajde se malo prizemljite za početak. nigdje se nisam pravio pametan, samo sam reko moj dojam jer sam igro obadvije igre. s time da diablo jednostavno ima bolju priču, i gameplay je nekako ozbiljniji u torchligt 2 je sve nekako prešareno previše boja barem meni to nekako smeta iako daleko od toga da je iritantno. kažem, moj je dojam da su obadvije igre zadovoljile očekivanja. s time da je meni, naglašavam meni ipak diablo ostao nedodirljiv u RPG igrama. Path of Exile nisam igro, ali brijem da ta nepoznata igra nije u rangu ove dvije. čim nikad nisam čuo za nju, to dovoljno govori o njoj. slobodno se vrijeđajte koliko hoćete, ali i sami znate da je to istina. da je neka igra vrhunska, igrali bi je svi a ne samo poneki ljudi.
inače pametni, pamet nema veze s neznanjem i neiformiranosti oko neke igre.
čim čovjek kaže neku kritiku, ili dojam koji ne odgovara funboyevcima odmah dreka i galama. ko da tražite igru, koja će biti bolja od D3 ali ju nikako ne možete naći ma koliko se silno trudili.

i sami znate da takva igra ne postoji, dakle bio bi red da odustanete i da se uhvatite D3 ili malo lošijeg RPG-a Torchlight 2, ponavljam malo lošijeg.