View Single Post
Staro 01.04.2013., 19:37   #972
de sign
Premium

de sign's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Taj Tropical mi je previše kićast. Još kad dodaš sexy modove sa sisatim manekenkama....Bethesda se okreće u grobu.
Poanta Skyrima je da bude mračan.

Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Stvarno ne znam gdje su ti bagovi i šta vi radite. Da kucnem u drvo, još nijednog nisam sreo.

Ljudi naslažu preko stotinu modova pa nije ni čudo da igra zašteka.
Čak ni ne mora biti tako puno da dođe do problema ako se ne pazi koji se tipovi modova kombiniraju i u kojoj količini.

Citiraj:
Autor Drvoje Pregled postova
Toga je bilo i u Skyrimu (ja sam već tamo bija vukodlak a ne vampir, jer mi je tlaka bilo napadat ljude, igrat samo po noći i gledat kako svi biže od mene ko od kuge jer danima nisam popija krv pa izgledam ko strašilo ).
Sad budeš vampire lord (sa vlastitim zamkom u kojem su ljudi na meniju), a ne obični vampir (avatar je drukčiji) s nešto novih skillova/trikova, a kao vukodlak nema promjena koliko ja znam (možda samo onaj skill tree od vukodlaka - ali nemam pojma je li toga bilo u Skyrimu).

Za one koji ne znaju u Skyrimu postanete vukodlak kad vas Companions frakcija u gradu Whiterun primi (sami birate da li želite biti vukodlak), dok vampir postajete jako brzo u borbi s drugim vampirima (zaraze vas i ako pod active effect meniju ne uočite tu bolest i ne popijete cure disease napitak, razvije se u vampirizam).
Još upoznajem igru pa mi neke stvari nisu jasne.
Ako negdje na početku postaneš vukodlak preko Kompanjerosa, otporan si na zaraze pa ne možeš postat vampir!?
Pokokao sam ih dosta al se nisam povampirio.

Btw. kad postaneš vampir, jel imaš misije za riješavat ili samo bahuljaš okolo napadajući ljude?

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 01.04.2013. u 22:06.
de sign je offline   Reply With Quote