01.04.2013., 18:35
|
|
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Autor praskatonick
može malo pojašnjenje, na koju igru mislite pod PoE?
što se tiče torchlight 2, odlična je to igra ali iskreno meni ne može ni prismrdit d3. jednostavno, neke igre voliš više od drugih i druge ti ne mogu ući u istu rečenicu s njima.
ne kažem ja da je diablo bolji, nek i nije meni je bolji a to mi je jedino bitno. igro sam kod frenda dobar dio acta 3, čisto da malo iskusim igru prije nego je kupim i na kraju sam shvatio da nema potrebe da pored diabla 3 kupujem vrlo sličnu igru, na koju ću gubit dosta vremena koje bi mogo u diablu 3 potrošit na dizanje nekog lika na zavidnu razinu. ne kažem da torchligt 2 nije zabavan na svoj način, ali meni je diablo 3 ipak jedna nova razina i ne kužim ljude koji stalno kritiziraju 3 u odnosu na 2. jer je puno stvari slično kao u 2, s time da su u 3 neke stvari napravili i bolje. to ne znači da je sama igra bolja, ali je ono na razini očekivanja. sad, uvijek će biti nezadovoljnih i oni što uspoređuju razne igre, a jedino što je bitno i što si svatko treba postavit u glavi ko pitanje, dal ti je gušt igrat tu igru? i samo na to dat iskren odgovor, ako nije bože moj ima i drugih igara. ako je, nema smisla svađat se po forumima i dokazivat nekome zašto je torchligt 2 bolji ili gori od diabla 3, jer jedino što je bitno je da oni kojii kupe te igre u njima i uživaju samo to i ništa više. a koja je bolja, uvijek će biti raznih mišljenja i komentara. ne može svima sve biti jednako zabavno, i dobro.
|
tako "pametan" i elokventan, a ne zna šta znači skraćenica "PoE" - Path of Exile...
|
|
|