BladeRy, nigdje nisam reko da ljudi ne mogu reći svoje mišljenje. samo govorim da mi ide na nerve, kad uvijek netko nešto kritizira i to igre koje su po meni stvarno klasa za sebe. dakle D3, i S2. ok, moglo se puno stvari u obadvije te igre napravit drugačije, znam jer i sam igram te igre ali jednostavno mi se ne da na forumima kao neki lamantirat o tome, kako bi te igre bile puno bolje da su napravili nešto ovako i ovako, i da su umjesto keriganke stavili neku debelu prasicu na njeno mjesto da dominira kampanjom itd itd. to je po meni izmišljanje tople vode, dakle sama radnja blizardovih igara je odlična. grafika slažem se može biti gora može biti bolja, meni nije presudna ali kažem igram sam Starcraft original, i drago mi je za vidjet da su i u tom segmentu vidljiva poboljšanja. imaš 25 misija, ili 20 u HoS. koja svaka traje 1.5-2h vremena, da je završiš. i onda kažu ljudi da igra ne valja, a Starcraft cijeli sam prešao u roku jednog dana. ovdje ipak tjedan dana izgubim dok pređem igru, i svaku misiju možeš bez beda ponovit jer su stvarno odlično napravljene. ne kažem da starcraft 1 nije dobar, je odličan je ali po meni starcraft 2 je toliko otišo naprijed, da ne vidim šta ljudi imaju stalno neke zamjerke tamo gdje ih realno ne treba biti.
po meni, najbolji dio ove trilogije starcraft 2 tek dolazi za 2-3 godine, Protos kampanja sam siguran da će biti epic što ti kažeš. i meni osobno, su protosi najzanimljivija rasa tehnološki su daleko isprijed zergova i ljudi, tako da mi je s njima uvijek nekako bilo najviše gušt igrat. podsjećaju me pomalo na "predatore", iz filma i igre. oni će sigurno puno bolje odradit tu kampanju, nego ovu koja zapravo i ne može imat nekakav prebrutalni završetak jer dolazi nastavak i zadnji dio trilogije u kojima će glavnu ulogu imat protosi. šta je tu je, nadam se da ljudi kuže da nije sve u tim parama i da će ipak malo više počet osluškivat kritike ljudi po pitanju vlastitih igara, ali uvijek će biti nezadovoljni na prosto je nemoguće svima ugodit! i to je ono na što sam se ja osvrnuo u svom postu, a naravno da svatko ima pravo biti nezadovoljan i kritizira igru ako mu se ne sviđa. ali po meni, za to nema realne osnove jer za takav tip igre teško da se može naći nešto bolje na tržištu. zato pomalo i branim blizardovce, jer ni osobno ne vidim ništa lošega u njihove dvije najnovije igre koje su izašle a to je D3, S2. WoW ne volim, pa to neka komentiraju oni koji vole taj tip igre.