Tema: Starcraft 2
View Single Post
Staro 31.03.2013., 19:32   #815
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
A jesi se raspisa.
Cim si spomenija grafiku i napredak, kvragu sve. Grafika je eyecandy, gameplay je ono sta drzi ljude uz igru. Naravno da ce grafika napredovat, mora kako god okrenes. A i danas se BroodWar igra u koreji na veliko, a grafika je za danasnje pojmove sranje...toliko o grafici, ipak je proslo 10 godina.

Dalje, ovo je slobodna zemlja (koliko-toliko), i ljudi imaju pravo na svoje komentare i misljenje. Teorija, napravi sam igru pa se tek onda imas pravo zalit je debilna, sorry al je.
Ti si kupio proizvod, jel imas pravo dat svoju ocjenu? Isto kao sa filmom, pokazu ti 10sec fostpan, odes u kino i potrosis 50kn a tih 10sec je jedino u filmu sta valja. Sad mozes rec da je film sranje samo ako snimis bolji? Ma daj.

Evo cu odma rec, meni je (po mom misljenju naravno) WoL bio bolji od HotSa, bile su mi bolje misije. Oni mali detalji tipa kad Raynor gleda vjesti u baru, slika Kerrigan na zidu, lubanja od zerga u Big Zerg Hunters igri, N-Elf sta plese na Hyperionu, toliko sitnih detalja da je bila uzivancija istrazivat poslije svake misije jel ima nesto novo, tko ce se svega sjetit, evo opet igram WoL.

HotS toga nema, radnja je brza i mracnija. Ne ocekujem neke komicne gluposti na Levy the leviatan zergu, al brate nema nista. Ocekujes epic fight, a toga nema na kraju.

HotS je izdan samo da produze pricu + MP sa novim jedinicama, a bilo je negdje pisalo da su kampanju davno zavrsili, nesto kao za manje od godinu nakon WoL a onda je bila i leakana zadnja animacija u preprodukciji, koja je vise-manje identicna i ostala do danas.

WoL mi je ispunio sva ocekivanja, igra odlicna, kraj je savrsen. HotS me nije toliko odusevio. My 2 cents.

BladeRy je offline   Reply With Quote