Tema: Starcraft 2
View Single Post
Staro 31.03.2013., 18:59   #814
praskatonick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2012
ali meni je stvarno smiješno kad netko napada blizardovce, da rade sranje igre a svi ih igraju. sumnjam da bi to bilo tako, da su loše napravili igre.

osobno igro sam i D2, i Starcraft original i ekspanziju, pa ljudi moji ovdje imaš daleko veći izbor svega. dakle u D3, i S2. grafika je svijetlosnim godinama uznapredovala, što zbog puno boljih grafičkih što zbog novog sistema rada istih. prema tome, stvarno ne kužim ove što kritiziraju stalno nešto. ko da traže razloge, zašto da neki proizvod proglase lošim. ok slažem se, to mora biti sve jeftinije i to osjetno. pa nisu nam prodali zlatnu narukvicu, već običnu igru. ali zato treba pričekat da se malo cijene sruše, iako kad je blizard u pitanju bolje ne čekat rušenje cijena. jer njihove igre, najduže drže istu cijenu kao i po izlasku što dovoljno govori šta je blizard u gamingu. Diablo 3 sam platio 400 kuna prije skoro godinu dana, a i sada je cijena praktički ista. jednostavno imaju brand, i to jači od davora brendona šukera.

šta zapravo želim reći, želim reći da ja stvarno uživam u D3 i S2, i ne vidim mjesta tolikoj kritici. slažem se, neke stvari su zasrali i mogli su ih puno bolje napravit. ali tko radi, taj i griješi. i blizardu se može tolerirat, određene greške. na kraju krajeva, to je kompanija koja sve svoje greške prije ili kasnije ispravi preko patcheva ili ti ga zakrpa. tako da ne vidim, šta se stalno ljudi bune bez nekog konkretnog razloga. ok, igra se stvarno može nekima ne sviđat ali onda fino prodat igru i pare u džep i problem riješen. popušit ćeš max 50 kn i to je to. ne vidim stvarno razloga da se stalno kenja po svemu, i traži nekakve dlake u jajetu. igro sam D2, i u D3 je po meni sve dosta bolje šta god neki pričali. Starcraft 2, mislim šta reći takvi efekti prava svemirska strategija i opet neki vide neke propuste. mislim ok, ako vi mislite da možete bolje od blizarda slobodno osnujte svoju kompaniju i napravite bolju igru od njih, nitko sretniji od mene. ali ako već idete nešto kritizirat, onda i sami morate ponudit nešto bolje od tih koje kritizirate. a meni se čini ,da svi kritiziraju blizardovce jer okreću ogromne pare ali da nitko ne nudi proturiješenje za njihove igre. već svi igraju njihove, dok u isto vrijeme druge skupljaju prašinu po policama. ljudi mrze uspjeh, i to valjda najviše tuđi pa imaju potrebu po takvima srati. ja nisam nikakav blizardov fun, samo kažem da mi nije žao ni jedne jedine kune koje sam ikad dao za njihove proizvode. mislim da su što se tiče igranja vrh, WoW ne igram i neću ga ni igrat tako da to ništa ni ne komentiram.
praskatonick je offline   Reply With Quote